Antena Meniu Search
x

O mamă a ajuns în stare gravă la spital, după ce 7 bărbaţi au atacat-o sub privirile îngrozite ale copiilor ei, într-un parc din Anglia

O mamă a ajuns la spital cu răni îngrozitoare după ce a fost atacată cu brutalitate de un grup de şapte bărbaţi, în faţa copiilor ei, într-un parc.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 20.06.2021, 18:19

Cotteridge Park, Birmingham
O mamă a ajuns în stare gravă la spital, după ce 7 bărbaţi au atacat-o sub privirile îngrozite ale copiilor ei - Shutterstock

Femeia se plimba alături de copiii ei printr-un parc din Birmingham, West Mids, marți, 8 iunie, când atacatorii şi-au făcut apariţia. Fără vreun motiv concret, bărbaţii au început să împartă pumni şi picioare, întregul incident şocant întâmplându-se sub ochii copiilor terifiaţi.

Femeia a ajuns la spitla cu fracturi la nas şi pomeţi

Poliţia investighează în prezent incidentul, după ce mama, în vârstă de peste 40 de ani, a ajuns la spital cu nasul şi pomeţii fracturaţi, dar şi cu vânătări şi alte răni la nivelul membrelor.

Incidentul a avut loc în Cotteridge Park, la sud de Birmingham, în timp ce femeia petrecea timpul cu cei mici. Şapte bărbaţi sunt căutaţi de poliţie. Din primele informaţii, atacatorii ar fi fost văzuţi în repetate rânduri fumând în apropierea zonei de skate din parc.

Pe acelaşi subiect

În lipsa unor indicii concrete, ofiţerii de la West Midlands fac un apel către cetăţeni, în speranţa că ar putea exista martori care să ajute mai departe în continuarea anchetei şi găsirea făptaşilor.

Poliția din West Midlands face acum apel pentru ca martorii să se prezinte pentru a-i ajuta în ancheta lor, potrivit The Sun.

„Vă cerem ajutorul pentru a identifica un grup de bărbaţi care au lăsat o mamă cu nasul şi pomeţii fracturaţi după o altercaţie extrem de gravă în Cotteridge Park. Femeia în vârstă de 40 de ani a fost atacată în fața copiilor ei de aproximativ șapte tineri, despre care se crede că fumează canabis și beau lângă zona de skate park. Solicităm ajutor pentru a identifica grupul responsabil pentru acest atac șocant, care a avut loc în jurul orei 20:30 pe 8 iunie. Îi îndemnăm pe martori sau pe oricine are informații despre ceea ce s-a întâmplat să ne contacteze” a declarat un purtător de cuvânt.

Ancheta este în continuă desfăşurare, autorităţile încercând să stabilească circumstanţele exacte ale producerii incidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » O mamă a ajuns în stare gravă la spital, după ce 7 bărbaţi au atacat-o sub privirile îngrozite ale copiilor ei, într-un parc din Anglia