Meniu LIVE
Search
x

O fetiţă de 6 ani a murit spulberată de o maşină în timp ce mergea pe stradă, ţinându-se de mână cu tatăl ei, în Anglia

O fetiţă şi-a pierdut viaţa, iar tatăl ei a ajuns la spital în stare gravă, după ce o maşină i-a lovit din plin în timp ce se plimbau pe o stradă, ţinându-se de mână.

De Larisa Andreescu la 20.06.2021, 17:39

Fetiţa şi tatăl ei mergeau de-a lungul străzii din Norton Green, Stoke-on-Trent, când au fost loviţi din plin de o mașină, a declarat poliția într-un comunicat de presă. Un echipaj de urgenţă a ajuns în jurul orei 19:15. În ciuda eforturilor nesperate depuse de medici pentru salvarea micuţei, aceasta a fost declarată moartă la fața locului.

Potrivit poliţiei, şoferul a suferit de asemenea o rană în zona capului, în urma accidentului, având nevoie de îngrijiri medicale.

„Nu înțelegem încă pe deplin ce s-a întâmplat, așa că îi îndemn pe oameni să evite zona în perioada în care investighăm. Vă rog să nu faceţi speculaţii cu privire la circumstanțele producerii accidentului. Cu toate acestea, aș face apel pentru ca oricine a fost martor la incident sau să are imagini CCTV ori camere la bordul maşinilor să ia legătura cu orice secţie de poliţie pentru a ajuta la înfptuirea anchetei. Familia fetei primeşte sprijin din partea ofiţerilor, iar gândurile noastre sunt alături de toţi membrii afectaţi de această tragedie” a declarat inspectorul Lee Robinson, de la poliția din Staffordshire, potrivit Mirror

Astăzi au fost depuse flori la locul tragediei.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » O fetiţă de 6 ani a murit spulberată de o maşină în timp ce mergea pe stradă, ţinându-se de mână cu tatăl ei, în Anglia