Antena Meniu Search
x

Foto Tânără de 23 de ani, pasionată de călărie, ucisă cu sânge rece de un bărbat împotriva căruia ceruse ordin de restricţie, în Anglia: "Era complet obsedat de ea"

O tânără şi-a pierdut viaţa după ce a fost atacată şi ucisă cu sânge rece de un bărbat împotriva căruia mai depusese plângeri în trecut. Atacatorul, care a fost găsit mort câteva ore mai târziu, a ignorat ordinul de restricţie şi a atacat-o fără milă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 20.06.2021, 16:34

Grace Spinks
Tânără de 23 de ani, pasionată de călărie, ucisă cu sânge rece de un bărbat pentru care ceruse ordin de restricţie, în Anglia - GoFundMe

Grace Spinks, în vârstă de 23 de ani, a fost declarată moartă la faţa locului, în urma unei presupuse crime-sinucideri în Duckmanton, lângă Chesterfield, Derbyshire, vineri dimineață. Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost găsit mort la jumătate de kilometru distanță, câteva ore mai târziu.

Tânăra a fost declarată moartă la faţa locului

Sportiva de 23 de ani, pasionată de modă şi călărie, se afla pe terenul de echitaţie îngrijindu-şi calul, Paddy, când atacatorul şi-ar fi făcut apariţia. Nu a avut nicio şansă să scape din mâinile criminalului.

Paramedicii au fost chemați la fața locului în Staveley Road la ora 8.40, dar în ciuda eforturilor depuse nu au reuşit să o salveze. Ulterior a fost găsit şi trupul neînsufleţit al bărbatului de 30 de ani, la o jumătate de kilometru distanță.

O prietenă de-ale lui Grace a mărturisit că fata era constant „căutată şi deranjată de un bărbat ciudat care era complet obsedat de ea”.

„Suntem conștienți de faptul că avea un stalker, dar nu știa cine este. Am auzit că obţinuse un ordin de restricție împotriva lui, pentru că devenea destul de agresiv. Era o tânără frumoasă, foarte populară, iar el era obsedat de ea şi continua să tot vină la grajduri. Era îndrăgostit de ea. Gracie era o persoană privată şi nu dezvăluia prea multe despre viaţa ei personală. Avea un cerc strâns de prieteni în care avea încredere", a declarat prietena ei, potrivit Mirror.

O altă cunoştinţă a declarat că într-adevăr, tânăra era constant urmărită de o persoană „dubioasă”, care părea „obsedată de ea”.

Poliția din Derbyshire a menţionat în cadrul unei conferinţe de presă că nu pot fi făcute publice momentan alte detalii privind presupusul atacator: „Investigația noastră cu privire la cele două decese de la Duckmanton este încă în desfășurare, așa că nu putem confirma sau nega acest lucru”

Gracie era model pentru o agenţie londoneză cu scopul de a-şi finanţa cariera privind pasiunea ei pentru echitaţie şi dresaj de cai. La aflarea veştii cumplite, reţelele de socializare au fost inundate de mesaje de adio şi condoleanţe, iar cei apropiaţi au făcut un altar de flori şi lumânări în faţa casei familiei sale.

Un purtător de cuvânt al poliției din Derbyshire a declarat ieri că cele două decese cel mai probabil au o legătură strânsă, fcel de-al doilea cadavru aparţinând în fapt bărbatului acuzat că o urmărea constant.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Ofițerii care investighează moartea unei femei în Duckmanton pot confirma că a fost găsit şi un al doilea cadavru aparţinând unui bărbat, găsit în oraş. Credem că cele două decese au o legătură. Nu avem în vedere alt suspect în ceea ce priveşte aceste decese. O femeie a fost găsită rănită pe un teren din apropierea drumului Staveley în jurul orei 8.40. Au venit paramedici, dar tânăra, care avea aproximativ 20 de ani, a murit din păcate la fața locului. La ora 11 dimineața, trupul unui bărbat în vârstă de 30 de ani a fost găsit într-un câmp de lângă Tom Lane, Duckmanton. Am urmărit și informat atât familiile, ofițerii oferă sprijinul de care au nevoie în acest moment. Suntem conştienţi că ceea ce s-a întâmplat în Duckmanton a îndurerat o mare parte din comunitate; ofiţerii vor face patrule suplimentare în zilele următoare. Vă îndemnăm să vă opriți și să vorbiți cu autorităţile dacă aveţi orice îngrijorare” a declarat purtătorul de cuvânt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » Tânără de 23 de ani, pasionată de călărie, ucisă cu sânge rece de un bărbat împotriva căruia ceruse ordin de restricţie, în Anglia: "Era complet obsedat de ea"