Antena Meniu Search
x

Foto O mamă a trei copii a murit de Covid, la scurt timp după ce a trimis un mesaj familiei: ''Te iubesc din tot sufletul''

O mamă din Marea Britanie s-a stins din viaţă la scurt timp după ce a trimis un mesaj soţului şi celor trei fii. Femeia era internată în spital, deoarece fusese diagnosticată cu coronavirus. După mai multe zile de luptă, aceasta nu a mai putut fi salvată de către medici. În urmă a rămas o familie îndurerată.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 01.02.2021, 17:37

Semn de mulţumire la adresa cadrelor medicale
O mamă a trei copii a murit de Covid, la scurt timp după ce a trimis un mesaj familiei - Nicki Hussey
  • Mesajul unei mame înainte să piardă lupta cu coronavirusul
  • Familia a fost devastată eveniment

Un adolescent devastat a dezvăluit mesajul sfâșietor al mamei sale, trimis înainte ca ea să se stingă din viaţă. Femeia era internată la spital, în Marea Britanie, după ce a fost diagnosticată pozitiv cu Covid: ''Te iubesc din toată inima''.

După ce Nicki Hussey a trimis mesajul familiei sale, ea a intrat în comă. Medicii nu au reuşit să mai facă nimic pentru aceasta. Nu se știe dacă avea afecțiuni de sănătate adiacente, potrivit dailymail.co.uk

Femeia de 47 de ani a fost internată în spital pe data de 22 decembrie și a încetat din viață pe 13 ianuarie, lăsând în urmă un soţ îndurerat, pe numele său Dave, dar și pe cei trei copii, Ethan, Ryan și Kian.

Acum, Ethan, în vârstă de 18 ani, a dat detalii despre cum au decurs ultimele clipe, înainte ca mama lui să fie dusă la terapie intensivă.

''Pe 31 decembrie, ea îl apelase pe tata și eu am mers și am vorbit cu ea și i-am spus: La mulți ani, te iubesc, sper că vei veni curând acasă! La 1 ianuarie, eu, frații mei și tatăl meu, am primit cu toții același mesaj de la mama. Scria: ''Te iubesc din tot sufletul''. Ne-am dat seama că nu sună prea bine'', a afirmat tânărul.

Timpul în care a stat în comă au fost cele mai grele zile din viața întregii familii, spun aceştia.

Semn de mulţumire la adresa cadrelor medicale 

Tânărul strânge acum bani pentru spitalul în care femeia a fost internată, pentru a le mulțumi medicilor că au avut grijă de mama sa. Până acum au reuşit să strângă peste 17.000 de lire sterline în doar șapte zile de la înființarea strângerii de fonduri.

''Au fost absolut incredibili, ne sună în fiecare zi și se asigură că suntem bine, ceea ce nu trebuie să facă'', a mai spus familia. 

Cei care o cunosc au adus numai laude la adresa femeii: ''Era absolut incredibilă, o femeie incredibilă. M-am ridicat dimineața din pat datorită ei, m-am dus la muncă datorită mamei mele''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » O mamă a trei copii a murit de Covid, la scurt timp după ce a trimis un mesaj familiei: ''Te iubesc din tot sufletul''