Antena Meniu Search
x

Foto O mamă iubitoare s-a stins din viaţă alături de cele trei fiice, în încercarea de a scăpa dintr-un incendiu îngrozitor, în Australia

Un incendiu îngrozitor a destrămat o familie, în Australia. Mama a trei fiice a încercat din răsputeri să îşi salveze copiii din casa cuprinsă de flăcări. În locuinţă se mai afla încă un bărbat care a reuşit să scape, dar care se află în stare gravă la spital. Oamenii legii îl cataloghează acum drept suspect.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 10.01.2021, 14:43

Un incendiu îngrozitor a destrămat o familie, în Australia
Mama a încercat din răsputeri să îşi salveze copiii din casa cuprinsă de flăcări - Facebook
  • O mamă a murit împreună cu cei trei copii în casa cuprinsă de flăcări
  • Incendiul a avut loc în Melbourne, Australia

Momente terifiante în Australia. O mamă a încercat cu disperare să îşi salveze cele trei fiice, după ce casa în care stăteau a fost cuprinsă de flăcări. Din nefericire, la sosirea autorităţilor locale, toate patru au fost găsite fără suflare, în baia de la etajul casei. 

Se pare că incendiul ar fi izbucnit peste noapte. Echipajele de urgență s-au grăbit să ajungă la casa din suburbiile orașului Melbourne, din Australia. Alarma fusese dată în jur de ora 1.40 dimineața, după ce garajul proprietății s-a aprins.

Kaoru Okano și cele trei fete ale ei, în vârstă de trei, cinci și șapte ani, au încercat în zadar să se ascundă de flăcări din baie, în timp ce locuința a fost cuprinsă complet de fum.

Poliţia locală tratează incendiul ca fiind un eveniment suspect, asta după ce un bărbat în vârstă de 50 de ani, cunoscut al familiei, a scăpat de flăcări. El a fost dus la spital într-o stare gravă şi va rămâne sub paza oamenilor legii. Poliția a spus că ar putea dura între 24 și 48 de ore înainte ca bărbatul să poată fi intervievat, notează dailymail.co.uk.

Doamna Okano posta în mod regulat fotografii iubitoare ale copiilor ei pe Facebook, zâmbind și jucându-se împreună. Se crede că soțul ei deține un restaurant japonez în centrul orașului Melbourne.

Împreună până la final

Autorităţile locale au catalogat incidentul drept unul extrem de tragic. Poliţiştii au anunţat că există numeroase pagube în special în zona garajului. De asemenea, vecinii au declarat că au auzit țipete și explozii venind din casă, pe măsură ce flăcările au pus stăpânire pe proprietate.

''Tot fumul se răspândea peste stradă și după colț'', a afirmat un rezident din apropiere.

Un alt vecin a explicat că dispunerea casei a făcut ca evadarea celor patru persoane să fie una extrem de dificilă, singura opţiune fiind tot uşa din faţă.

A fost nevoie de 35 de pompieri şi de câteva ore bune pentru a controla focul. Vecinii au fost şi ei evacuați ca măsură de precauție, având în vedere că fumul s-a răspândit şi în comunitate. Abia apoi pompierii au reuşit să scoată trupurile victimelor din casă. 

O anchetă a fost deschisă în acest caz. Autoritățile încearcă să determine care a fost cauza exactă a incendiului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » O mamă iubitoare s-a stins din viaţă alături de cele trei fiice, în încercarea de a scăpa dintr-un incendiu îngrozitor, în Australia