Antena Meniu Search
x

Fugar, salvat de doi pescari, în Australia. Bărbatul dezbrăcat se urcase într-un copac, deasupra unui lac plin cu crocodili

Doi pescari din Australia au avut parte de o întâlnire mai puțin obișnuită, când, într-una dintre ieșirile lor au observat un bărbat dezbrăcat, deasupra unui lac plin cu crocodili.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 06.01.2021, 16:11

Vezi și
  • Un fugar a ajuns blocat într-un copac, deasupra unui lac plin cu crocodili.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Cam Faust și Kevin Joiner se aflau la pescuit când au auzit strigăte de ajutor venind din direcția unui copac. Cei doi au observat printre crengi un bărbat dezbrăcat, deasupra unui lac cu crocodili, scrie CNN. Ulterior, cei doi au aflat că bărbatu fugise de poliție. 

“Am auzit un strigăt așa că ne-am apropiat și i-am spus individului că îl vom ajuta”, a declarant unul dintre pescari pentru 9News.

Fugarul, Luke Voskresensky în vârstă de 40 de ani, avea picioarele umflate, tăieturi pe tot corpul și era plin de noroi. Bărbatul fusese arestat și urma să ajungă în fața judecătorilor pentru un jaf armat, însă a ajuns într-o situație și mai neplăcută. 

Cei doi salvatori au declarant presei că bărbatul fugar stătuse în acel copac de patru zile. Fugarul le-a cerut pescarilor apă și mâncare, apoi le-a povestit că a supraviețuit hrănindu-se cu melci. 

Bărbatul a primit o bere rece din partea pescarilor și o pereche de pantaloni. 

Ulterior, bărbatul a ajuns pe mâna oamenilor legii care l-au dus la spital pentru tratarea rănilor. 

“Luke se află la spital, încătușat, și cu doi polițiști care îl păzesc”, a spus Faust. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Fugar, salvat de doi pescari, în Australia. Bărbatul dezbrăcat se urcase într-un copac, deasupra unui lac plin cu crocodili