Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O mamă şi cele două fetiţe ale sale ar fi fost RĂPITE DE UN ROMÂN, în Irlanda! Cazul dă bătăi de cap autorităţilor de la Dublin | IMAGINI cu cei trei

O româncă de 21 de ani şi cele două fiice ale sale sunt date dispărute în Irlanda, de mai bine de trei săptămâni, scrie The Sun. Jurnaliştii britanici scriu că tânăra şi fetiţele sale s-ar afla în compania lui Florinel Mitu, un bărbat de 41 de ani.

de Redactia Observator

la 22.03.2017 , 15:15

O româncă de 21 de ani şi cele două fiice ale sale sunt date dispărute în Irlanda, de mai bine de trei săptămâni, informează The Sun. Jurnaliştii britanici scriu că tânăra şi fetiţele sale s-ar afla în compania lui Florinel Mitu, un bărbat de 41 de ani.

Copiii poartă numele acestuia, însă nu există informaţii potrivit cărora individul ar fi tatăl micuţelor.

Autorităţile din Dublin au demarat acţiunile de căutare ale celor trei încă de când acestea au fost date dispărute, iar suspiciunile ar contura ipoteza că Lidia Castura şi cele două minore ar fi fost răpite de românul Florinel Mitu. 

Articolul continuă după reclamă

Cele două fetiţe au 5, respectiv 3 ani.

De asemenea, pe pagina de Facebook a Poliţiei din Irlanda de Nord a fost publicat un anunţ, însoţit de pozele tinerei mame şi a bărbatului despre care se crede că le-a răpit şi de o fotografie a uneia dintre fetiţe. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » O mamă şi cele două fetiţe ale sale ar fi fost RĂPITE DE UN ROMÂN, în Irlanda! Cazul dă bătăi de cap autorităţilor de la Dublin | IMAGINI cu cei trei