Antena Meniu Search
x

Video O mașină a ajuns, cu mare viteză, în mijlocul unui restaurant și a ars ca o torță: 15 răniți în accidentul din SUA

Scene desprinse parcă din filmele de acțiune. 15 persoane au fost rănite într-un accident impresionant, la periferia capitalei federale americane, Washington.

de Redactia Observator

la 14.08.2022, 10:33

Vezi și

Din motive încă neclare, o maşină care circula cu viteză peste limita legală a lovit în plin vitrina unui restaurant şi a pătruns în interior, unde a luat foc. Incendiul s-a extins rapid, iar un nor de fum negru s-a ridicat sub privirile îngrozite ale trecătorilor.

Accident grav, cu 15 răniți, în Washington

Unii dintre martori s-au grăbit totuşi să-i pună la adăpost, chiar înainte de sosirea pompierilor, pe răniţii care riscau să ardă de vii. Nouă oameni au necesitat internarea în spital, iar doi sunt şi acum în stare critică. Clădirea restaurantului a fost declarată nefolosibilă iar pe internet s-a lansat o colectă în ajutorul patronilor şi angajaţilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O mașină a ajuns, cu mare viteză, în mijlocul unui restaurant și a ars ca o torță: 15 răniți în accidentul din SUA