Antena Meniu Search
x

O moldoveancă cu paşaport românesc a fost ucisă fără milă de propriul fiu, în Spania. Tânărul de 21 de ani a fost arestat

Crimă oribilă în Spania, în localitatea Vinaròs din provincia Castellón. Potrivit publicației abc.es, o moldoveancă de 45 de ani, cu pașaport românesc, a fost ucisă fără milă de fiul ei, după o ceartă aprinsă. Tânărul de 21 de ani a fost arestat. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.12.2020, 08:33

O moldoveancă cu paşaport românesc a fost ucisă fără milă de propriul fiu, în Spania. Tânărul de 21 de ani a fost arestat - larazon.es / abc.es
  • Trupul neînsufleţit a fost găsit câteva minute mai târziu de un alt fiu al femeii, în vârstă de 19 ani.
  • Presupusul criminal a fost arestat.

Polițiștii din Vinaròs au arestat, vineri seară, un tânăr de 21 de ani, acuzat că și-a înjunghiat mortal mama. Crima a avut loc în locuința familiei, aflată pe bulevardul Barcelona din oraș.

Potrivit abc.es, care citează informaţii oferite de autorităţi, femeia de 45 de ani a fost înjunghiată în piept, rana provocându-i decesul.

După atac, tânărul a fugit.

Trupul neînsufleţit a fost găsit câteva minute mai târziu de un alt fiu al femeii, în vârstă de 19 ani, care a alertat imediat poliţia.

Agenţii care venit la faţa locului au găsit-o pe moldoveancă pe podeaua uneia dintre camere, într-o baltă de sânge.

Medicii de pe ambulanţă au încercat să o readucă la viaţă, însă fără succes.

Câteva ore mai târziu, presupusul autor al crimei a fost arestat. 

Tânărul nu are antecedente penale, dar acum va trebui să răspundă în faţa legii într-un caz de violență domestică, fiind acuzat de moartea mamei sale.

În Spania, un sfert din crime sunt comise de cetăţeni străini 

Conform publicaţiei abc.es, infracțiunile comise de cetăţeni străini sunt de aproximativ 25%, adică un sfert din toate crimele comise în Spania.

În Spania există puțin peste 6.000.000 de imigranți, ceea ce reprezintă 13% din populație.

Prin urmare, procentual, aceștia comit de două ori mai multe infracțiuni decât spaniolii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri externe » O moldoveancă cu paşaport românesc a fost ucisă fără milă de propriul fiu, în Spania. Tânărul de 21 de ani a fost arestat