Antena Meniu Search
x

O nouă victimă a teroriștilor de la Barcelona! Băiețelul dat dispărut a fost găsit mort - FOTO

Băiețelul în vârstă de șapte ani dat dispărut de rude după producerea sângerosului atentat terorist de la Barcelona a fost găsit. Din nefericire, autoritățile au confirmat faptul că băiatul se numără printre cele 14 victime care au murit în urma atacului.

Băiețelul în vârstă de șapte ani dat dispărut de rude după producerea sângerosului atentat terorist de la Barcelona a fost găsit.

Din nefericire, autoritățile au confirmat faptul că băiatul se numără printre cele 14 victime care au murit în urma atacului.

Mama băiatului de şapte ani a fost rănită grav în atentat. După atacul teroriștilor, familia nu a mai știut nimic de Julian.

Băieţelul se afla la Barcelona, împreună cu mama sa, pentru o nuntă. Tatăl copilului nu a putut pleca din Australia şi a rămas la Sydney. După ce a aflat că fiul său este dat dispărut, tatăl a plecat spre Spania.

La mai bine de 24 de ore de când a ajuns la Barcelona, tatăl lui Julian a fost informat de autorități că băiețelul se află printre cele 14 victime ale teroriștilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » O nouă victimă a teroriștilor de la Barcelona! Băiețelul dat dispărut a fost găsit mort - FOTO