Antena Meniu Search
x

O orădeancă a fost ucisă brutal de iubitul care făcuse o obsesie pentru ea

O mamă din Oradea a fost măcelărită în Belgia de fostul ei iubit, tot român, mânat de o obsesie criminală. Dorina a fost ucisă cu un cuţit şi aruncată de la geam, în mijlocul forţelor speciale chemate să intervină

Vezi și

O mamă din Oradea a fost măcelărită în Belgia de fostul ei iubit, tot român, mânat de o obsesie criminală. poze dorina Dorina a fost ucisă cu un cuţit şi aruncată de la geam, în mijlocul forţelor speciale chemate să intervină

Ca să poată ajunge la victima lui, asasinul a răpit un vecin şi l-a forţat să îi bată la uşă. Plin de sânge, cu arma crimei în mână, a ameninţat că se sinucide în faţa camerelor. De ziua lui, tatăl Dorinei a aflat că fiica i-a fost masacrată, fără motiv. 

Ludovic are mâinile pătate de sânge. La propriu. Flutură un cuţit. Gesticulează debusolat. Tocmai a luat o viaţă. A executat-o pe Dorina şi i-a aruncat trupul, de la înălţime. De jos, forţele speciale belgiene încearcă să îl oprească înainte să facă un alt gest necugetat. Mascaţi, cu arme şi scuturi. Pompieri. Medici. Fuseseră alertaţi chiar de femeie, când a simţit că e vânată.

Ludovic o mai ameninţase, în trecut. O mai lovise. După ce s-au despărţit, dragostea s-a transformat într-o obsesie bolnavă. Gândurile negre au luat forma unui plan de răzbunare. Mai întâi a atacat un vecin. A intrat peste el în casă. Şi l-a transformat în paravan. L-a obligat, sub ameninţarea cuţitului să bată la uşa Dorinei. Femeia a deschis. Când şi-a dat seama că e o capcană, a încercat să se lupte pentru viaţa ei. A pierdut.

Acasă, în Oradea, tatăl ei aştepta un telefon.

De ziua lui, a aflat că nepotul lui drag nu mai are mamă. Că Dorina a fost ucisă cu bestialitate, de bărbatul pe care îl întâlnise acasă de Crăciun. Ludovic s-ar fi dus în Anvers, ca să îi fie aproape. Apoi a rămas pe drumuri.

O crimă sângeroasă care a şocat două ţări. Criminalul a fost tratat de medici. Şi arestat. E încă în Belgia. Acasă, doi părinţi îşi plâng fiica. Dacă e nevoie, sunt dispuşi să vândă casa în care a crescut Dorina, ca s-o înmormânteze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » O orădeancă a fost ucisă brutal de iubitul care făcuse o obsesie pentru ea