Antena Meniu Search
x

Foto O persoană a murit şi alte 12 sunt grav rănite, după ce un autobuz a fost proiectat într-o clădire, în Seattle

O femeie a murit şi alte 12 persoane au fost grav rănite, după ce un autobuz s-a ciocnit cu o maşină şi a fost proiectat într-o clădire din Seattle, relatează Mediafax.

de Redactia Observator

la 05.11.2023, 13:19

O persoană a murit şi alte 12 sunt grav rănite, după ce un autobuz a fost proiectat într-o clădire din Seattle
O persoană a murit şi alte 12 sunt grav rănite, după ce un autobuz a fost proiectat într-o clădire din Seattle - Profimedia

Accidentul produs sâmbătă la o intersecție a proiectat autobuzul din King County Metro Bus în afara drumului, unde a lovit o femeie și apoi s-a izbit de o clădire, potrivit unui comunicat de presă al Departamentului de Poliție din Seattle, citat duminică de CNN.

O femeie a murit, iar alte 12 persoane sunt rănite

Femeia a fost declarată moartă la fața locului, a precizat poliția. Ea nu a fost identificată.

Șoferul mașinii, un bărbat în vârstă de 31 de ani, a fost scos din mașină de către pompieri și dus la spital în stare critică, a declarat Departamentul de Pompieri din Seattle.

Pe acelaşi subiect

Unsprezece pasageri din autobuz, inclusiv șoferul, au suferit răni care nu le pun viața în pericol în urma coliziunii și se află în stare stabilă, au declarat autoritățile. Opt dintre ei au fost transportați la spital.

Nimeni nu se afla în interiorul părții de clădire de care s-a izbit autobuzul și nu au existat pagube structurale semnificative în clădire, au declarat pompierii din Seattle.

Poliția din Seattle a declarat că se pare că șoferul mașinii se îndrepta spre sud pe 5th Avenue înainte de a se ciocni cu autobuzul care se îndrepta spre est pe Battery Street.

Cauza accidentului este acum investigată de poliție.

"Un ofițer expert în recunoașterea drogurilor va evalua șoferul de sex masculin al mașinii pentru a vedea dacă există semne de conducere sub influența alcoolului", a declarat poliția.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » O persoană a murit şi alte 12 sunt grav rănite, după ce un autobuz a fost proiectat într-o clădire, în Seattle