Antena Meniu Search
x

Galerie foto O româncă a murit într-un Citroen făcut praf, pe un drum din Italia. Daniela ar fi intrat cu mașina pe contrasens

Sfârșit tragic pentru o româncă, în Italia, în urma unui cumplit accident rutier. Daniela Sanda, în vârstă 52 de ani, a murit ieri după-amiază, după ce mașina pe conducea s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism, pe contrasens. Impactul a fost cumplit și nu i-a lăsat femeii nicio șansă de supraviețuire.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 19.04.2023, 12:36

Daniela Sanda locuia în Rogno, o comună din provincia Bergamo, Italia. Marți după-amiază, în jurul orei 14.30, femeia de 52 de ani își conducea mașina, un Citroen, pe drumul de stat 42 din Esine. Se îndrepta spre Darfo când, din motive încă necunoscute, autoturismul femeii a început să derapeze, a intrat pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu un SUV Volkswagen, la volanul căruia se afla o localnică în vârstă de 38 de ani, potrivit publicației Corriere della Sera.

Românca a murit la câțiva kilometri distanță de casă

Impactul a fost devastator și fatal pentru româncă. Daniela Sanda a murit pe loc, la aproximativ 10 kilometri de casă.Un martor, un bărbat care lucra pe câmpurile de lângă șosea, le-a spus carabinierilor că a auzit un zgomot puternic de frână, înainte de "bubuitul" final. 

Potrivit Il Giorno, șoferița de 38 de ani nu a suferit răni grave. Drumul de stat a fost închis aproape trei ore, circulația fiind reluată în jurul orei 17.30.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » O româncă a murit într-un Citroen făcut praf, pe un drum din Italia. Daniela ar fi intrat cu mașina pe contrasens