Antena Meniu Search
x

O româncă cerşetoare în Germania impresionează cu vocea ei

O româncă cerşetoare în Germania a devenit vedetă pe net. Vocea de aur a femeii a cucerit mii de oameni.

Vezi și

 O româncă cerşetoare în Germania a devenit vedetă pe net. Vocea de aur a femeii a cucerit mii de oameni după ce un trecător, impresionat de talentul ei, a filmat-o şi a postat înregistrarea pe Internet.

Când această cerşetoare din România cântă, trecătorii din oraşul german Essen plătesc. Talentul femeii e imposibil de ignorat. Mai ales că piesele interpretate i-ar pune în dificultate pe mulţi artişti sau participanţi la concursuri de talente. Nu-i de colo să te joci cu melodii cântate de Whitney Houston şi Celine Dion.

Un puşti de 15 ani a filmat-o pe româncă şi a postat imaginile pe Internet. În scurtă vreme, femeia a devenit celebră în Germania. I se spune Samira, pentru că nu vrea să îşi dezvăluie numele real. Se ştie despre ea că s-a stabilit în Germania în urmă cu 1 an, împreună cu cei 5 copii. Trăieşte doar din banii primiţi de la trecători.

În faţa camerei, românca nu vrea să vorbească. Se teme, probabil, că va fi expulzată. Cei care au distribuit videoul pe internet speră totuşi ca cineva s-o remarce şi să o ajute, cumva, să îşi găsească o altă slujbă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O româncă cerşetoare în Germania impresionează cu vocea ei