Antena Meniu Search
x

O româncă de 19 ani a murit într-un groaznic accident rutier în Londra: 'Ne simţim goi! Toată lumea o iubea!' - GALERIE FOTO

O româncă în vârstă de 19 ani, din Iaşi, a murit într-un groaznic accident rutier produs în Londra, în timp ce fata se afla în vizită la fratele şi tatăl ei.

O româncă în vârstă de 19 ani, din Iaşi, a murit într-un groaznic accident rutier produs în Londra, în timp ce fata se afla în vizită la fratele şi tatăl ei.

Georgiana Grădinariu a fost lovită de o maşină pe 31 august, în suburbia Leyton din Londra, la numai câteva sute de metri distanţă de casa în care locuia alături de rudele sale.

În stare gravă, Georgiana a fost transportată la spital, acolo unde a murit după câteva zile din cauza rănilor foarte grave suferite la cap şi la picioare, notează standard.co.uk.

Fratele Georgianei, Ştefan, a declarat pentru jurnaliştii britanici că sora lui era extrem de inteligentă şi că absolvise Universitatea de Arte din Iaşi.

"Mă simt gol. Nu pot să simt nimic", a precizat tânărul. În urmă cu zece ani, mama Georgianei a murit de cancer, iar de creşterea ei s-a ocupat tatăl şi fratele ei.

Tânăra de 19 ani sosise în Londra pentru a-şi petrece vacanţa de vară, însă i-a plăcut atât de mult încât a rămas şi chiar şi-a găsit un loc de muncă la un hotel. Tânăra i-a impresionat pe administratorii hotelului şi se pregătea să devină manager.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri externe » O româncă de 19 ani a murit într-un groaznic accident rutier în Londra: 'Ne simţim goi! Toată lumea o iubea!' - GALERIE FOTO