Antena Meniu Search
x

Galerie foto O româncă, mamă a patru copii, ucisă în Irlanda. Un posibil suspect ar fi fost văzut într-un magazin, la scurt timp după faptă, spălându-se pe mâini de sânge

Sfârşit dramatic pentru o româncă de peste 20 de ani, mamă a patru copii. Femeia a fost descoperită moartă într-un apartament din Limerick, Irlanda. Fusese înjunghiată până la moarte.

de Monica Palade

la 07.04.2023, 08:37

Poliţiştii irlandezi au deschis o anchetă pentru crimă şi încearcă să facă lumină în acest caz. Trupul femeii a fost găsit într-un apartament de la etaj, într-un bloc din Riverdock, care se află la intersecţia dintre Dock Road și O'Curry Street, în zona docurilor din centrul orașului.

Un posibil suspect surprins spălându-se pe mâini

Apartamentul româncei a fost sigilat, fiind efectuată şi o examinare tehnică, după cum anunţă Garda. Deocamdată rezultatele autopsiei nu au fost încă dezvăluite, „din motive operaționale”. Se fac cercetări şi în apropierea blocului pentru găsirea armei crimei. Sunt examinate şi camerele de supraveghere din zonă, iar oamenii legii fac apel la posibilii martori. O sursă din anchetă a dezvăluit pentru Live 95 că se ia în calcul şi că românca să fi fost vizată de atac pentru că lucrase în industria sexului.

Potrivit RTE, există, de asemenea, rapoarte neconfirmate că un bărbat cu o mână pătată de sânge și bandajată ar fi fost văzut într-un magazin de pe strada Henry din apropiere. Angajaţii au fost la rândul său audiaţi pentru a strânge cât mai multe date. Deocamdată nimeni nu a fost arestat. Cercetările continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » O româncă, mamă a patru copii, ucisă în Irlanda. Un posibil suspect ar fi fost văzut într-un magazin, la scurt timp după faptă, spălându-se pe mâini de sânge