Antena Meniu Search
x

O româncă şi fiul ei, executaţi de soţ

O româncă şi fiul ei de numai 5 ani au sfârşit crunt în Italia.Au fost fost executaţi, ieri, de soţul italian al femeii, şi tatăl copilului, care apoi s-a sinucis

Vezi și

O româncă şi fiul ei de numai 5 ani au sfârşit crunt în Italia. Au fost fost executaţi, ieri, de soţul italian al femeii, şi tatăl copilului, care apoi s-a sinucis

Cei doi soţi trăiau separat de câteva luni iar bărbatul nu putea accepta gândul că divorţează. Cumplit este că tânăra mamă sunase la poliţie cu câteva minute înainte să fie ucisă şi a cerut disperată ajutor.

Cu un pistol Beretta de calibrul 9, Daniele Antognoni a mers acasă la soţia lui Paula. Românca de 28 de ani, originară din Turda, sunase deja la poliţie. Îngrozită, le spusese agenţilor că soţul ei, cu care era în plin proces de divorţ, vine să o vadă. Şi că se teme pentru viaţa ei şi a copilului lor de numai 5 ani. Din păcate însă, carabinierii au ajuns prea târziu.

Anchetatorii au găsit-o pe româncă şi pe fiul ei morţi într-o cameră: fuseseră împuşcaţi. Lângă uşa de la intrare, l-au descoperit şi pe călău. Acesta era mort şi el.

Din primele cercetări se pare că italianul a tras mai multe focuri de armă spre familia lui. Apoi a întors pistolul asupra sa. Cumplit este că nimic nu prevedea o asemenea tragedie. Aparent, cei doi soţi avuseseră o viaţă fericită până de curând.

În urmă cu câteva luni, românca a decis să se despartă de Daniele. Şi-a luat inclusiv copilul de 5 ani şi s-a mutat într-o casă din apropiere de Ancona. Italianul nu a acceptat însă gândul despărţirii. Apropiaţii povestesc că bărbatul de 38 de ani avea o pasiune pentru arme şi pe contul lui de facebook postase mai multe poze cu pistoale şi mitraliere în mână. În oraşul unde a avut loc tragedia, primarul a decretat 3 zile de doliu.

Anchetatorii vor efectua astăzi autopsiile pentru a stabili exact cum au murit Paula şi fiul ei de numai 5 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O româncă şi fiul ei, executaţi de soţ