Antena Meniu Search
x

O studentă la Oxford şi-a înjunghiat iubitul, iar judecătorul vroia să o ierte. Ce a ieşit însă la iveală despre viitorul chirurg schimbă total lucrurile

Lavinia Woodward, o studentă eminentă la Oxford, şi-a înjunghiat iubitul în timpul unei dispute stropite cu alcool şi droguri, însă judecătorul care i-a analizat cazul a anunţat că aceasta ar putea scăpa de închisoare datorită "talentului ei extraordinar" de viitor chirurg.

Lavinia Woodward, o studentă  eminentă la Oxford, şi-a înjunghiat iubitul în timpul unei dispute stropite cu alcool şi droguri, însă judecătorul care i-a analizat cazul a anunţat că aceasta ar putea scăpa de închisoare datorită "talentului ei extraordinar" de viitor chirurg.

Studenta de 24 de ani şi-a întâlnit iubitul pe Tinder, însă, în timpul unei dispute ce a avut loc pe 30 septembrie anul trecut, pe fondul consumului de alcool şi droguri, a luat un cuţit de pâine şi i l-a înfipt acestuia în picior. Bărbatul a fost, de asemenea, atacat cu un laptop, pahare şi un borcan de gem.

Tânăra şi-a recunoscut fapta, iar judecătorul Ian Pringle a susţinut că, în mod normal, această infracţiune s-ar pedepsi cu închisoarea, dar el a lăsat să se înţeleagă că nu o va condamna la închisoare, deoarece aceasta "are un talent extraordinar" de viitor chirurg, iar incidentul ar fi fost unul izolat.

Pe acelaşi subiect

The Sun notează însă că, de fapt, Lavinia Woodward şi-ar mai fi atacat iubitul de două ori, prima dată pe 25 noiembrie 2016 şi a doua oară pe 12 decembrie 2016, iar în plus ar fi minţit că suferă de cancer, pentru a justifica consumul de cocaină.

Publicaţia menţionează că cele două atacuri precedente nu ar fi ajuns la dosar, iar un reprezentant al unei organizaţii care luptă pentru victimele masculine ale violenţei domestice s-a declarat îngrijorat de cele întâmplate.

“Suntem îngrijoraţi că celelalte două plângeri nu au ajuns la dosar. Ele arată că există un model, lucru ce trebuie recunoscut, nu acoperit. Nu este vorba despre un incident izolat. Judecătorul trebuie să ia în considerare toate aceste aspecte atunci când dă o sentinţă", a spus Mark Brooks.

Judecătorul Ian Pringle a amânat luarea unei decizii până în septembrie, el declarând: "Să împiedicăm această tânără extraordinar de talentată să-şi urmeze visul, acela de a deveni chirurg, ar fi o măsură prea severă".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O studentă la Oxford şi-a înjunghiat iubitul, iar judecătorul vroia să o ierte. Ce a ieşit însă la iveală despre viitorul chirurg schimbă total lucrurile