Antena Meniu Search
x

Video O tânără a agonizat 10 ore, îngropată sub muntele de zăpadă prăbuşit de pe acoperiş. Scene de coşmar filmate în Rusia

Scene șocante filmate în Rusia, după ce o tânără a fost îngropată în zăpada care a căzut de pe acoperișul unei case, în districtul Ordzhonikidze. Femeia a supraviețuit în mod miraculos, deși a stat sub muntele de omăt mai bine de 10 ore.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 11.02.2021, 11:41

Incidentul teribil a avut loc în Novokuznețk, un oraș din regiunea Kemerovo, Rusia.

Potrivit unui comunicat al poliției, luni după-amiază, 8 februarie, femeia a mers la casa ei din districtul Ordzhonikidze, ca să curețe zăpadă de pe acoperiș.

Doar că, în momentul în care a vrut să se urce pe scară, o cantitate imensă de zăpadă a alunecat de pe acoperiș și a căzut peste femeie.

 Seara, văzând că fiica ei nu se mai întoarce acasă și nici nu răspunde la telefon, mama acesteia a plecat îngrijorată la casa din Ordzhonikidze.

I-a găsit mașina, însă nici urmă de femeie.

Așa că a alertat autoritățile.

În viaţă, după 10 ore sub zăpadă

Primii salvatori care au ajuns la fața locului au cercetat zona, atenția fiindu-le atrasă de muntele de zăpadă din fața casei.

"După două ore de săpături, oamenii au găsit o pălărie și o scară, realizând că tânăra este îngropată sub zăpadă. În acel moment au sosit și pompierii, iar femeia a fost descoperită în scurt timp. După ce a stat sub zăpadă 10 ore, din fericire, era în viață", au transmis poliţiştii ruşi.

Momentul dramatic în care tânăra a fost găsită de salvatori a fost filmat.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Tânăra a supravieţuit, însă era într-o stare foarte gravă. 

Medicii de pe ambulanță au făcut tot ce le-a stat în putere pentru a o salva și menține în viață, fiind acum internată în spital, la Terapie Intensivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O tânără a agonizat 10 ore, îngropată sub muntele de zăpadă prăbuşit de pe acoperiş. Scene de coşmar filmate în Rusia