Antena Meniu Search
x

Galerie foto O tânără a murit pe loc într-o Dacie zdrobită pe contrasens de un camion încărcat cu saci și cărămizi. Dezastru filmat pe un drum din Germania

Accident îngrozitor pe drumul de stat 1107, lângă Bietigheim-Bissingen, un oraș din landul german Baden-Württemberg. O tânără în vârstă de 37 de ani a murit pe loc, după ce mașina pe care o conducea, un autoturism Dacia, s-a ciocnit frontal cu un camion. Un purtător de cuvânt al poliției a declarat pentru Bild că șoferița ar fi pătruns pe contrasens. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 27.05.2023, 14:09

Nenorocirea s-a produs, vineri dimineață, în jurul orei 9.00, pe Landesstraße 1107, între Löchgau și Bietigheim-Bissingen. Primele cercetări ale poliției arată că tânăra își conducea Dacia dinspre Bietigheim când, din motive încă necunoscute, a pătruns cu mașina pe sensul opus, unde s-a izbit frontal cu un camion condus de un bărbat de 48 de ani. Acesta din urmă a tras de volan drepta, însă nu a mai putut evita coliziunea.

Vehiculul s-a răsturnat, în schimb, pe marginea drumului, iar încărcătura pe care o transporta - materiale de construcție - s-a împrăștiat pe șosea. Impactul a fost teribil. Pentru tânăra din Dacie, rămasă blocată între fiare, medicii nu au mai putut decât să declarat decesul. 

Șoferul camionului a fost rănit ușor.

Pagube de zeci de mii de euro

Pe acelaşi subiect

Potrivit poliției, pompierii voluntari din Bietigheim-Bissingen s-au deplasat la locul tragediei cu șapte autospeciale și 30 de pompieri. Cele două vehicule nu mai puteau fi conduse, astfel că au fost tractate. Poliția estimează pagubele materiale la aproximativ 90.000 de euro, relatează regio-tv.de, care a publicat imagini de la locul accidentului.

Drumul de stat 1107 a fost complet închis în timpul operațiunilor la fața locului. A fost redeschis vineri după-amiază.

Polițiștii germani continuă cercetările în acest caz, pentru a putea stabili cu exactitate cauza care a dus la producerea tragediei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » O tânără a murit pe loc într-o Dacie zdrobită pe contrasens de un camion încărcat cu saci și cărămizi. Dezastru filmat pe un drum din Germania