Antena Meniu Search
x

O tânără de 22 de ani şi-a pierdut viaţa încercând să salveze o întreagă familie, în SUA. Doi copii au supravieţuit, tatăl este în continuare dispărut: „A murit salvând vieți”

O tânără de 22 de ani şi-a pierdut viaţa încercând să salveze o familie de la înec. A reuşit să scoată din apă doi copii, dar apoi s-a întors pentru a-l ajuta pe tată; fără succes. Bărbatul este în continuare dat dispărut.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 15.06.2021, 12:42

În imagine: Mână ieşind din apă
O tânără de 22 de ani şi-a pierdut viaţa încercând să salveze o întreagă familie, în SUA - Shutterstock

Trupul neînsufleţit al Casandrei Kendrick, în vârstă de 22 de ani, a fost găsit duminică seara în râul Guadalupe, în apropierede oraşul Seguin şi la aproximativ 35 de mile nord-est de San Antonio, Texas, potrivit Biroului șerifului din județul Guadalupe.

Casandra l-a ajutat pe tată să-şi scoadă din râu cei doi copii, iar apoi a încercat să îl salveze pe el, dar curenţii puternicii i-au împiedicat să mai ajungă la mal, a declarat unul dintre anchetatori. Echipajul de salvare a oprit căutarea bărbatului duminică în jurul orei 22:00, operaţiunile fiind reluate luni dimineaţă, dar fără niciun succes.

O tragedie în câteva secunde

Tatăl în vârstă de 30 de ani îşi petrecea ziua de duminică alături de cei trei copii ai săi pe o insulă creată în mijlocul râului, o zonă populară pentru rafting. În acelaşi loc se afla şi Casandra, care se bucura de vremea bună împreună cu alţi 20 de membri ai familiei, potrivit Daily Mail.

Pe acelaşi subiect

În jurul orei 17:00, doi dintre fiii bărbatului au fost prinşi în curentul rapid, moment în care tatăl a sărit în apă pentru a-i salva. Văzând scenele teribile, tânăra de 22 de ani nu a stat pe gânduri şi s-a alăturat bărbatului pentru a recupera copiii. Împreună au reuşit să îi scoată din apă pe cei mici, dar curenţii puternici i-au tras departe în adâncuri. Au dispărut în cele din urmă sub privirile îngrozite ale familiilor care au sunat imediat la salvare.

Scafandrii au recuperat trupul neînsufleţit al tinerei de 22 de ani chiar înainte de ora 20.45, duminică.

Zeci de mesaje de adio au fost postate pe reţelele de socializare pentru Casandra, în timp ce tatăl este în continuare dat dispărut.

„A murit salvând vieți”

“Ce suflet frumos. Acum o să-i aibă în pază pe toți. Îmi pare rău pentru toate pierderile. Rugăciuni către toți”

“Odihnească-se în pace, un om atât de bun!” au fost doar câteva dintre mesajele de condoleanţe lăsate de cei care au cunoscut-o şi iubit-o pe tânără.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » O tânără de 22 de ani şi-a pierdut viaţa încercând să salveze o întreagă familie, în SUA. Doi copii au supravieţuit, tatăl este în continuare dispărut: „A murit salvând vieți”