Meniu
Search
x

Video Băieţelul unei românce s-a înecat într-un iaz din Belgia. Părinţii i-au găsit pantofiorii pe mal şi mingea plutind pe apă

Tragedie, sâmbătă seară, în Belgia, acolo unde băieţelul de 8 ani al unei românce s-a înecat într-un iaz de pescuit. Nenorocirea s-a produs la Erpe-Mere, în timp ce părinţii micuţului sărbătoreau la o terasă victoria Diavolilor Roşii împotriva ruşilor, la Euro 2020.

De Veronica Micu la 15.06.2021, 10:03

Euforia de pe terasa ‘t Vissershof, din Erpe-Mere, Flandra de Est, a fost întreruptă de sora mai mare a lui Davidi. Fetiţa de 11 ani a fost cea care a dat alarma: fratele ei mai mic dispăruse.

Pe tot parcursul meciului, în timp ce părinţii lor se uitau la meci pe ecranul mare al cafenelei 't Vissershof, Davidi, în vârstă de 8 ani, și sora lui mai mare, se jucau lângă terasă, care avea un castel gonflabil și tot felul de structuri cu care cei mici să se joace.

"Cei doi copii au stat aproape unul de celălalt toată seara, sora mai mare a avut mereu grijă de Davidi", a declarat o prietenă a familiei pentru Nieuwsblad. Astfel, în jurul orei 23.00, odată ce fetița a dat alarma, s-a instalat panica. Toată lumea a fugit la iazul din apropiere, iar pantofiorii găsiți pe mal, o minge plutind pe apă și faptul că micuțul nu știa să înoate i-au făcut pe părinți să se gândească la ce e mai rău.

Băiețelul româncei, găsit de scafandri pe fundul apei

Pe acelaşi subiect

Au fost chemate ajutoare, iar așteptarea a început să devină din ce în ce mai grea. Din păcate, temerile părinților aveau să devină realitate. Vezi VIDEO din timpul căutărilor

La miezul nopții, scafandrii au găsit trupul copilașului pe fundul apei, scrie sudinfo.be. Încercările de resuscitare au fost în zadar, medicii fiind nevoiți să declare decesul. 

"Este o poveste incredibil de tristă. Părinții au făcut totul pentru a-și îngriji copiii. Nu dorim nimănui o astfel de tragedie", a spus o apropiată a familiei. Potrivit hln.be, părinții băiețelului - tatăl din Aalst, iar mama de origine română - au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Băieţelul unei românce s-a înecat într-un iaz din Belgia. Părinţii i-au găsit pantofiorii pe mal şi mingea plutind pe apă