Antena Meniu Search
x

O tânără de 26 de ani, ucisă de doi tineri care s-au luptat pentru ea, în Pakistan

O tânără britanică absolventă de drept a fost ucisă de doi bărbaţi care s-au luptat pentru ea.

de Monica Palade

la 05.05.2021, 11:06

O tânără de 26 de ani, ucisă de doi tineri care s-au luptat pentru ea, în Pakistan - Linkedin

Mayra Zulfiqar, 26 de ani, a fost împuşcată şi strangulată de cei doi suspecţi, care ar fi dat năvală în apartamentul său din Lahore, în cursul zilei de luni.

Tânăra s-ar fi mutat în Pakistan în urmă cu două luni din Marea Britanie, unde urmase cursurile de la Universitatea Middlesex, şi lucra ca asistenta unui avocat la firma Duncan Blackett. Închiriase un apartament cu o prietenă în Defense, Lahore, unde a fost descoperită moartă, alături de telefonul său.

Împuşcată şi strangulată

O examinare preliminară post-mortem a dezvăluit că victima a fost împuşcată şi strangulată, mai multe răni fiind găsite pe corpul său.

Pe acelaşi subiect

Potrivit poliţiei din Lahore, suspecţii ar fi intrat în casă şi a ucis-o. În documentele legale depuse de unchiul femeii, se presupune că doi prieteni ai victimei ar fi încercat să o forțeze să se căsătorească - dar ea i-a refuzat pe amândoi.

Conform documentului, nepoata sa ar fi fost vizitată şi cu câteva zile înainte de incident și s-a plâns că doi bărbați o amenință și o hărțuiesc.

Un fost vecin i-a adus un omagiu fetei: „Părea o tânără fericită și încă nu-mi vine să cred. Era tânără, probabil la douăzeci de ani. Nu părea să vorbească prea mult, dar era o persoană fericită, care zâmbea foarte mult".

Încă doi suspecţi cercetaţi 

Un ofiţer de poliţie a declarat că femeia a călătorit în Pakistan din Marea Britanie pentru a participa la o nuntă - dar nu s-a mai întors.

„Femeia a avut o plagă de glonț la umăr, dar cauza exactă a decesului va fi cunoscută după raportul post-mortem și criminalistic, dacă moartea a fost cauzată de o plagă sau dacă gâtul i-a fost sugrumat”, a mai spus acesta, adăugând şi că unchiul femeii a înregistrat o plângere legală la poliție.

Alți doi bărbați sunt, de asemenea, cercetați de polițiști, suspectați că au asistat la crimă. Poliția nu a făcut încă nicio arestare. Locul crimei a fost înconjurat în timp ce experții criminalistici investighează.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O tânără de 26 de ani, ucisă de doi tineri care s-au luptat pentru ea, în Pakistan