Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cum arată soţia boxerului profesionist care şi-a ucis în mod odios amanta însărcinată pentru a scăpa de copil, în Puerto Rico

Boxerul olimpic din Puerto Rico, Felix Verdejo, a fost acuzat de răpirea și uciderea amantei sale și a copilului lor nenăscut.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 04.05.2021, 15:05

Luptătorul profesionist ar putea fi condamnat la moarte după ce ar fi atacat-o pe Keishla Rodríguez, a bătut-o, legat-o şi a aruncat-o de pe un pod lângă San Juan, apoi a împuşcat-o în cap, într-o dorinţă morbidă de a scăpa atât de ea cât şi de copilul care i-ar fi afectat cariera odată născut.

Cine este soția boxerului Felix Verdejo

Soția lui Felix Verdejo, Eliz Marie Santiago Sierra, este un influencer din Puerto Rico. Conform contului ei de Instagram, are peste 40.000 de urmăritori și promovează frumusețea și stilul de viață pe paginile sale de socializare.

Totuşi, foarte puţine lucruri au fost făcute publice despre nevasta boxerului criminal.

Pe acelaşi subiect

Postările lui de pe Instagram indică faptul că erau căsătoriţi de aproape opt ani. Nu şi-a expus prea mult viaţa sentimentală în spaţiul public, motiv pentru care nu se ştiu prea multe nici despre fiica lor, Miranda, născută în octombrie 2018.

Totuşi, boxerul a postat zeci de poze de-a lungul timpului cu fetiţa lui, arătând fericit şi bucuros în preajma familiei sale, fără să indice vreodată că ar putea avea o aventură în paralel.

Micuţa a fost adusă pe lume la Centrul Medical Río Piedras, cântărind trei kilograme şi o sută de grame. Boxerul a declarat într-un interviu că a fost atât de emoţionat când a văzut-o pentru prima dată încât i-au dat lacrimile.

Într-o postare din decembrie 2019, criminalul a menţionat că a fost foarte fericit să petreacă sărbătorile alături de soţia şi fetiţa lui, simţindu-se un ou om, pregătit pentru a se propulsa mai departe în cariera lui de box: „Sunt deja 7 ani pe care ni-i dă Dumnezeu pe pământ împreună, sunt deja 2 cu o fiică frumoasă pe nume Miranda. Acest lucru a schimbat viaţa amândurora. Cei 7 ani sunt doar începutul. Dumnezeu să te binecuvânteze, Te iubesc mult”

Verdejo s-a predat duminică poliției după ce a refuzat să coopereze iniţial cu anchetatorii. Crima înfăptuită de el a şocat o întreagă comunitate. Sute de protestatari s-au adunat la locul în care a fost găsit cadavrul tinerei pentru a protesta împotriva uciderii femeilor, o problemă tot mai gravă în ţară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Cum arată soţia boxerului profesionist care şi-a ucis în mod odios amanta însărcinată pentru a scăpa de copil, în Puerto Rico