Antena Meniu Search
x

Foto Un tată a fost împuşcat mortal, după o confruntare la Starbucks. Totul a pornit de la un adolescent care a sărit rândul la coadă, în SUA

O confruntare la Starbucks s-a încheiat tragic. Un bărbat a fost împușcat mortal de către un adolescent care este acuzat acum de crimă de gradul I. Scena şocantă a avut loc în Florida.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 02.05.2021, 11:08

Boersma (dreapta) este acuzat că l-a împuşcat mortal pe Rossetti (stânga)
Boersma (dreapta) este acuzat că l-a împuşcat mortal pe Rossetti (stânga) - Facebook; Palm Beach County Sheriff's Office
  • Un tată a fost împuşcat mortal, după o confruntare la Starbucks
  • Totul a pornit de la un adolescent care a sărit rândul la coadă, în SUA

Tânărul se afla la un Starbucks cu drive-thru, în momentul în care adolescentul ar fi intrat în fața unui alt șofer, sărind rândul la coadă. Incidentul s-a petrecut la un Starbucks din Lake Worth Beach, Florida, în jurul prânzului, miercuri după-amiază.

Justin Ray Boersma, în vârstă de 19 ani, ar fi vrut să ajungă mai în faţă în linia drive-thru, potrivit martorilor citați în raportul de arestare. Ulterior, un bărbat, pe numele său Samuel Joseph Rossetti, în vârstă de 31 de ani, a ieșit din maşină şi a mers până la geamul lui Boersma.

Adolescentul susţine că a recurs la acest gest deoarece se temea pentru viaţa lui şi a familiei sale

Se presupune că Rossetti a început să lovească geamul lateral al șoferului și a procedat la fel şi cu mânerul uşii, înainte ca acesta să se întoarcă la propriul vehicul. Boersma le-a spus mai târziu detectivilor că iubita și copilul său se aflau în mașină, precum și un alt prieten. Ea țipa ''Avem un copil în mașină'' în timpul presupusului atac, a adăugat el.

Pe acelaşi subiect

Se presupune că Boersma s-a înarmat cu o armă și a tras trei focuri asupra lui Rossetti înainte de a se îndepărta. El le-a spus detectivilor că era îngrijorat de siguranța familiei sale și crede că Rossetti putea merge să ia o armă oricând.

Martorii l-au văzut pe Boersma cum ar fi lovit o altă mașină cu vehiculul său. Mai târziu, el a declarat că a fugit pentru a putea apela un avocat înainte de a se preda. Raportul arestului arată că Boersma nu l-a văzut totuşi pe Rossetti cu o armă, potrivit Daily Mail.

Un cetățean cu pregătire medicală a încercat să îl resusciteze pe Rossetti până la sosirea medicilor. Bărbatul a fost transportat la Centrul Medical Sf. Maria, unde a fost declarat mort.

Raportul arestării arată că o armă de mână a fost găsită într-o pungă de plastic sub scaunul unei maşini, în timpul unei percheziții. Bărbatul care conducea, care nu era Boersma, a pledat nevinovat cu privire la armă, afirmând că nu îi aparține. Cu toate acestea, calibrul pistolului se potrivea cu gloanţele de la locul împușcăturii și a fost colectat drept dovadă, potrivit anchetatorilor.

În total, cinci persoane se aflau în autovehiculul suspect, inclusiv Boersma, iubita lui și sugarul. Înregistrările arată că Boersma este cel care a tras. Rossetti a lăsat în urmă o familie îndurerată, inclusiv un fiu adoptiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un tată a fost împuşcat mortal, după o confruntare la Starbucks. Totul a pornit de la un adolescent care a sărit rândul la coadă, în SUA