O turistă a făcut o fotografie cu un star mondial şi nici măcar nu şi-a dat seama atunci

De Monica Palade.
Publicat: 06.02.2021, 22:53.
Actualizat: 06.02.2021, 22:53

Culmea ironiei. La scurt timp după ce a vizitat o expoziţie despre Beatles, în timp ce se afla în New York, o turistă a avut şansa să se fotografieze cu Paul McCartney, fără ca măcar să ştie.

O turistă a făcut o fotografie cu un star mondial şi nici măcar nu şi-a dat seama atunci

Captura video TikTok

Se întâmpla în vacanţa din 2019, dar întâmplarea a devenit virală acum, după ce Mae Archie a postat imaginea pe TikTok.

Originară din Connecticut, adolescenta de 17 ani i-a cerut iubitului său să-i facă o fotografie pe o trecere de pietoni ca tribut pentru cea din Abbey Road, care apare e coperta ultimului album al trupei Beatles.

Culmea, a durat ceva timp până când fata a realizat că alături de ea se afla un star intenaţional.

Habar nu avea cu cine se afla în poză

„Aşezată în camera mea, nu mă pot opri să mă uit la această poză, dar nu reuşeam să asociez numele cu chipul, ceea ce e ciudat pentru că sunt fan şi tocmai ieşisem de la o expoziţie unde era Paul McCartney”, a povestit Mae pentru “Liverpool Echo”, o publicaţie din oraşul natal al artistului. Adolescenta a fost în extaz când a realizat cine este. „Am fost şocată”.

Imaginea avea să devină astfel una dintre cele mai de preţ amintiri ale ei. Deocamdată, Paul McCartney nu a avut nicio reacţie.Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.