Antena Meniu Search
x

Foto O viitoare mireasă a fost răpusă de coronavirus, la doar cinci zile după ce ar fi trebuit să se căsătorească, în SUA

O viitoare mireasă a murit infectată de coronavirus, la cinci zile după ce trebuia să meargă spre altar, pentru a se căsători cu dragostea vieţii. Tânăra nu a mai apucat să îmbrace rochia de mireasă.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 11.12.2020, 19:54

Tânăra nu a mai apucat să îşi îmbrace rochia de mireasă
O viitoare mireasă a fost răpusă de coronavirus, la doar cinci zile după ce ar fi trebuit să aibă loc nunta visurilor, în SUA - Stephanie Lynn Smith via Facebook
  • O tânăra a murit infectată de coronavirus, la doar cinci zile după ce ar fi trebuit să se căsătorească
  • Femeia a mers la spital, unde a fost diagnosticată cu Covid-19 și pneumonie

Stephane Smith, în vârstă de 29 de ani, urma să se căsătorească cu logodnicul ei, Jamie Bassett, în cadrul unei ceremonii de basm, în SUA. Acest lucru nu a mai apucat să se întâmple, după ce femeia a fost răpusă de coronavirus. 

Cu doar câteva zile înainte de nuntă, tânăra a început să se simtă rău. Cum starea de sănătate se degrada, logodnicul ei a adus-o la spital, unde a fost diagnosticată cu Covid-19 și pneumonie.

''Am sărutat-o și i-am spus că o vom vedea și că va fi bine'', a spus mama ei.

Stephane și-a petrecut ziua nunții în spital, unde s-a luptat cu atacuri de anxietate și izolare, pe lângă lupta cumplită cu virusul. La doar câteva zile, familia a fost anunţată că femeia a decedat, potrivit dailystar.co.uk.

Iubire destrămată

Logodnicul ei a fost dărâmat de cutremurătoarea veste. El spune că logodnica sa era o persoană ''neobișnuit de atentă și iubitoare''.

''Ne-au spus că i-au pierdut pulsul de patru ori și au adus-o înapoi de trei ori, iar pentru ultima oară nu i-au mai putut restabili pulsul'', a adăugat logodnicul femeii. 

În loc să se bucure de primele săptămâni ca proaspăt căsătoriți, bărbatul este nevoit acum să îşi plângă logodnica.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri externe » O viitoare mireasă a fost răpusă de coronavirus, la doar cinci zile după ce ar fi trebuit să se căsătorească, în SUA