Antena Meniu Search
x

O Yeong-su, starul din Squid Game, acuzat de agresiune sexuală. Ar fi atins în mod indecent o femeie

O Yeong-su, starul din Squid Game în vârstă de 78 de ani, este acuzat de agresiune sexuală, după ce ar fi atins în mod indecent o femeie.

de Redactia Observator

la 25.11.2022, 22:22

Ar fi atins în mod indecent o femeie
O Yeong-su, starul din Squid Game, acuzat de agresiune sexuală - Twitter

Actorul în vârstă de 78 de ani, a fost acuzat de agresiune sexuală în Coreea de Sud în urma presupusului incident despre care se crede că ar fi avut loc în 2017. El a negat acuzațiile atunci când a fost interogat de autorități, potrivit agenției locale de știri Yonhap, relatează Mirror.

Plângerea a fost depusă inițial în luna decembrie a anului trecut

„Am ținut-o de mână ca să-i arăt lacul”, a declarat vedeta Netflix presei locale. El a spus că, deși și-a cerut scuze presupusei victime, nu și-a recunoscut vina în acest conflict. „Mi-am cerut scuze pentru că ea a spus că nu va face tam-tam în privința asta, dar asta nu înseamnă că recunosc acuzațiile”, a spus el pentru postul de știri coreean JTBC.

Plângerea a fost depusă inițial în luna decembrie a anului trecut, iar cazul a fost închis în aprilie. De atunci, a fost redeschis după ce presupusa victimă a cerut reexaminarea cazului. Oficialii Procuraturii Districtului Suwon au declarat agenției de presă AFP că rapoartele din presa locală din Coreea de Sud „sunt corecte din punct de vedere faptic”.

O Yeong-su a primit primul premiu Globul de Aur din Coreea de Sud în ianuarie, pentru rolul său ca Oh Il-name din Squid Game. Pe tot parcursul anului 2021, serialul de succes a adunat milioane de telespectatori, și a făcut furori pe rețelele sociale.

Serialul a devenit cel mai vizionat show de la Netflix din toate timpurile în puțin peste o săptămână, asigurându-și, în esență, continuarea cu sezonul 2. Creatorul serialului, regizorul sud-coreean Hwang Dong-hyuk, a confirmat pentru prima dată că a început procesul de scriere a acestuia în noiembrie 2021. Cu toate acestea, abia pe 12 iunie 2022, Netflix a anunțat oficial proiectul, punând în mișcare un ciclu de producție mai tradițional. Netflix în sine nu a oferit o dată alternativă la această estimare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » O Yeong-su, starul din Squid Game, acuzat de agresiune sexuală. Ar fi atins în mod indecent o femeie