Antena Meniu Search
x

Video "Oamenii au început să vomite și să țipe!". Lulzim, tânărul care și-a scos iubita și alți 5 pasageri din flăcări, povestește iadul trăit pe autostrada din Bulgaria

Doi jurnaliști macedoneni au mers la Spitalul din Sofia unde sunt tratați cei șapte supraviețuitori ai tragicului accident de autobuz din Bulgaria. Echipa Klan Makedonija a reușit să obțină în exclusivitate mărturia cutremurătoare a tânărului Lulzim Sulejmani, care a reușit să scoată din flăcări șase oameni.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 24.11.2021, 21:03

"Oamenii au început să vomite și să țipe!". Lulzim, tânărul care și-a scos iubita și alți 5 pasageri din flăcări, povestește iadul trăit pe autostrada din Bulgaria - http://klanmacedonia.mk / Profimedia

Tânărul cuplu care a supraviețuit tragediei din Bulgaria, Lulzim Sulejmani, în vârstă de 26 de ani, din Presevo și logodnica sa, Medina Lutfi (25 de ani) din Sopot, Kumanovo, se află internați la Spitalul Clinic din Sofia.

Cei doi au povestit iadul pe care l-au trăit pe autostradă, când autobuzul cu care călătoreau spre Macedonia de Nord a izbucnit în flăcări, tragedie în care și-au pierdut viața 45 de oameni.

Cei șapte sunt singurii supraviețuitori ai tragediei din Bulgaria

Lulzim Sulejmani a spart cu un ciocan geamul autobuzului și a reușit să scoată din flăcări șase oameni, pe logodnica lui Medina și alți cinci pasageri. Cei șapte sunt singurii supraviețuitori ai dezastrului de pe autostrada Struma din Bulgaria.

Pe acelaşi subiect

Lulzim și Medina ocupau penultimele locuri din autobuz, potrivit slobodenpecat.mk.

"În timp ce rula, autobuzul a lovit pe partea dreaptă parapetele, roțile au explodat și a izbucnit incendiul, era mult fum. Apoi autobuzul a mers 20 de metri la stânga și s-a oprit singur. Oamenii au început să vomite și să țipe, ca în filmele de groază. Am reusit să scap pentru că am luat ciocanul și am spart geamul. Mi-am scos logodnica și alte cinci persoane", a declarat Lulzim Sulejmani, potrivit publicației Klan Makedonija.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Doi frați gemeni au pierit în accidentul din Bulgaria

Tragedia de marți dimineață a zguduit Bulgaria și nordul Macedoniei. Patruzeci și cinci de oameni au ars de vii, după ce autobuzul cu care se întorceau din Instanbul a luat foc pe autostrada Struma, la 70 de kilometri de Sofia.

Momentul în care autoritățile bulgare îndepărtează epava autobuzului de la locul tragediei:

Printre persoanele decedate se numărau și 12 copii. Doi frați gemeni, în vârstă de 4 ani, Luan şi Alban, au fost identificaţi drept cele mai tinere victime ale tragediei. Au murit cabonizaţi, în braţele mamei şi sub privirile neputincioase ale tatălui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » "Oamenii au început să vomite și să țipe!". Lulzim, tânărul care și-a scos iubita și alți 5 pasageri din flăcări, povestește iadul trăit pe autostrada din Bulgaria