Antena Meniu Search
x

Video Doi tineri logodnici și 10 membri ai aceleiași familii, morți în autobuzul care a ars pe autostradă, în Bulgaria

20 din cele 45 de victime ale tragediei din Bulgaria sunt din Studeničani, un sat din Macedonia de Nord. Printre cei care au sfârșit în autobuzul făcut scrum pe autostrada Struma se numără doi tineri logodnici, dar și 10 membri ai aceleiași familii.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 24.11.2021, 09:57

Tragedia de marți dimineață a zguduit Bulgaria și nordul Macedoniei. Patruzeci și cinci de oameni au ars de vii, după ce autobuzul cu care se întorceau din Instanbul a luat foc pe autostrada Struma, la 70 de kilometri de Sofia.

Printre persoanele decedate se numărau și 12 copii. Doi frați gemeni, ambii în vârstă de 4 ani, Luan şi Alban, au fost identificaţi drept cele mai tinere victime ale tragediei. Au murit cabonizaţi, în braţele mamei şi sub privirile neputincioase ale tatălui. 

Cinci dintre copiii decedați erau dintr-o singură familie

Pe acelaşi subiect

De asemenea, în autobuzul groazei au pierit zece membri ai aceleiași familii. Lista victimelor, publicată de Alsat TV, include opt persoane din familia Yahi și două din familia Muhajeri, toți rude. Au plecat împreună într-o excursie la Instanbul, într-o "călătorie din care nu se vor mai întoarce niciodată".

Satul Studeničani, din Macedonia de Nord, a fost îndoliat cu cel puțin 20 de morți. Printre ei se află și profesoara unei școli primare, Naim Frasheri, care era cu fiica ei. 

Cinci dintre copiii decedați erau dintr-o singură familie. "Cei cinci copii morți sunt din clasa a II-a până în a IX-a. Sunt din aceeași familie. Colegii lor de școală au plâns când au aflat de nenorocire. Am decis să oprim cursurile", a declarat primarul din Skopje, Visar Ganiu, citat de 24 Chasa.

Tineri logodnici, morți în autobuzul groazei

Pe autostrada din Bulgaria și-au găsit sfârșitul și doi tineri logodnici. Gazmend Ukali, de 27 de ani, și Albina Beluli, 23 de ani, din Tetovo, fuseseră la Istanbul de ziua tânărului. 

"Dacă a existat un înger viu pe pământ, acesta a fost Gazmend Ukali. El și fata erau împreună de doi ani și urmau să facă nunta anul viitor. Tatăl lui, fost medic, a murit în urmă cu trei ani", a declarat primarul Fatmir Dehari.

Tânărul de 27 de ani a făcut parte din cabnetul primarului din Kicevo timp de doi ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Doi tineri logodnici și 10 membri ai aceleiași familii, morți în autobuzul care a ars pe autostradă, în Bulgaria