Antena Meniu Search
x

Obama, Moş Crăciun pentru copiii bolnavi

Cu 10 zile înainte de Crăciun, Barack Obama a intrat deja în atmosfera sărbătorilor. Alături de familie, preşedintele a participat la un concert extraordinar unde a întâmpinat colindători şi a cântat alături de Backstreet Boys.

Vezi și

Vesel şi pus pe glume, Barack Obama a jucat rolul lui Moş Crăciun pentru copiii de la Centrul Medical din Washington. Însoţit de Michelle şi cele două fiice, preşedintele american a împărţit cadouri şi s-a fotografiat alături de micii spiriduşi.

Evenimentul nu este organizat de Casa Albă, dar este totuşi o tradiţie care datează din 1981 ca preşedinţii să participe. Anul acesta, maestrul de ceremonii a fost actorul Hugh Jackman.

Vreau să îi mulţumesc gazdei noastre, Hugh Jackman, pentru că a avut grijă de siguranţa noastră şi a lăsat acasă ghearele lui Wolverine. Nu poate fi uşor să împachetezi cadouri cu chestiile alea!

Preşedintele Obama a ţinut să îi transmită un mesaj şi lui Moş Crăciun dar şi celor două fiice.

Evenimentul "Crăciun la Washington" are loc în fiecare an. În cadrul petrecerii, copiii din spital primesc cadouri şi în plus sunt strânse fonduri pentru a susţine centrul medical.

Anul acesta, invitaţi pe scenă au fost formaţia Backstreet Boys şi Sheryl Crow. Concertul va fi difuzat vineri, pe un post american de televiziune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Obama, Moş Crăciun pentru copiii bolnavi