Antena Meniu Search
x

OBSEDATĂ de ISIS! O adolescentă şi-a ucis mama, ajutată de iubitul islamist

O ştire despre o crimă groaznică face incojurul lumii! O tânără de 15 ani, îndrăgostită de un extremist jihadist, şi-a ucis mama cu un cuţit de bucătărie

O ştire despre o crimă groaznică face incojurul lumii! O tânără de 15 ani, îndrăgostită de un extremist jihadist, şi-a ucis mama cu un cuţit de bucătărie

Lisa Borch avea 15 ani când şi-a ucis mama, cu un cuţit de bucătărie, într-o zonă rurală din Danemarca. Cu câteva minute înainte de a comită crima, tânăra a urmărit pe internet mai multe clipuri cu terorişti, în care "John Jihadistul" decapita oameni.

Tânăra împreună cu iubitul ei islamist, Bakhtiar Mohammed Abdulla, au pus crimă la cale şi au înjunghiat-o pe femeie de cel puţin 20 de ori, chiar în casa acesteia, în Kvissel, conform The Mirror.

La proces, procurorii au aflat cum tânăra se îndrăgostise de un musulman radical, care i-a frânt inima când a decis să se întoarcă la familia lui din Suedia. La scurt timp însă, l-a cunoscut pe Bakhtiar Mohammed Abdulla, un irakian de 29 de ani, la un centru de refugiaţi din zonă. Tânăra s-a îndrăgostit imediat de el, conform declaraţiilor făcute în timpul procesului.

Poliţiştii au găsit-o suspect de calmă, jucându-se pe telefon. După ce au percheziţionat casa, poliţia a găsit numeroase clipuri cu decapitări şi crimele atroce comise de ISIS.

Mai mult, Lisa şi iubitul ei jihadist plănuiau să se ducă în Siria şi să lupte alături de trupele extremiste ISIS.

Lisa Borch a primit 9 ani de închisoare, din care primul va fi în cadrul unei şcoli de corecţie. Următorii 8 ani îi va petrece în spatele gratiilor. Iubitul ei, Abbdula a primit 13 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » OBSEDATĂ de ISIS! O adolescentă şi-a ucis mama, ajutată de iubitul islamist