Antena Meniu Search
x

ȘOCANT! O statuie a Necuratului va fi amplasată în fața unei instituții de stat

Când e vorba de artă, gusturile nu se discută. Când e vorba de lege, te supui, chiar dacă nu ești de acord nici cu gusturile, nici cu arta.

Când e vorba de artă, gusturile nu se discută. Când e vorba de lege, te supui, chiar dacă nu ești de acord nici cu gusturile, nici cu arta.

Camera Reprezentanților din orașul american Oklahoma este pe cale să fie înfrumusețată cu un monument mai puțin ortodox, o statuie a lui Lucifer alături de care se află doi copii care îl privesc cu adorație.

Inițiativa Templului Satanic a fost inspirată de recenta amplasare în fața instituției a unei sculpturi care înfățișează cele 10 porunci.

Unul din membri Casei Reprezentanților a plătit pentru Cele Zece Porunci din banii personali, așadar monumentul a fost considerat o donație și a putut fi amplasat pe proprietatea guvernului.

Urmând același fir logic, membrii Templului Satanic au lansat o campanie Indiegogo pentru a strânge 20.000 de dolari și a putea contracta serviciile unui artist plastic. Campania a reușit să strâgă chiar 30.000 de dolari, sculptura este deja dată în lucru, iar cererea oficială de amplasare a moumentului a fost depusă.

Statuia va fi amplasată chiar lângă monumentul dedicat legilor lui Moise. Sataniștii vor avea o matriță a sculpturii, fiind deja pregătiți să o înlocuiască în caz că va fi distrusă de furia publicului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » ȘOCANT! O statuie a Necuratului va fi amplasată în fața unei instituții de stat