Antena Meniu Search
x

Omul de afaceri Alberto Balocco a murit. "Regele Panettone" a fost lovit de fulger în timp ce se plimba cu bicicleta electrică pe munte

Alberto Balocco, proprietarul și directorul general al companiei care îi poartă numele, cunoscută pentru produsele de patiserie, în special de cozonaci Panettone, a murit la vârsta de 53 de ani, într-un accident bizar.

de Redactia Observator

la 29.08.2022, 12:06

- Shutterstock / Alberto Balocco

Cunoscutul om de afaceri a fost lovit de fulger în timp ce se plimba cu bicicleta, în Alpi, într-o zonă montană de lângă Torino, informează Repubblica.

În momentul producerii tragediei, Alberto Balocco se afla în compania prietenului său Davide Vigo, în vârstă de 55 de ani, originar din Torino și rezident în Luxemburg.

Cei doi au fost găsiți de un șofer aflat în trecere. Omul a sunat imediat la numărul de urgență, iar la fața locului a fost trimis un elicopter, care a aterizat cu o dificultate din cauza furtunii violente care s-a produs în zonă. În ciuda manevrelor aplicate, Alberto Balocco și Davide Vigo nu au putut fi salvați.

Tatăl lui Alberto Balloco a murit la începutul lunii iulie

Alberto Balocco a decedat la mai puțin de două luni distanță de tatăl său, Aldo Balocco, inventatorul celebrului panettone „Mandorlato”.

Compania Balocco a fost înființată în 1927, de Francesco Antonio Balocco.

Anul trecut, firma a avut vânzări de aproepa 200 de milioane de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Omul de afaceri Alberto Balocco a murit. "Regele Panettone" a fost lovit de fulger în timp ce se plimba cu bicicleta electrică pe munte