Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Operatie pe creier, transmisa LIVE, cu pacient constient

Chirurgii din Los Angeles au considerat ca operatia pe creier cu numarul 500 trebuie sa ramana in memoria oamenilor de pe toata planeta. Pacientul doctorilor americani a fost tot timpul constient, ba chiar a cantat la chitara.

Vezi și

Barbatul din imagini canta la chitara dintr-o pozitie uluitoare! Nu e pe scena, ci pe masa de operatie. Omul canta, in timp ce este operat pe creier. Nu este cea mai dificila interventie chirurgicala din lume. Medicii ii implanteaza un pacemaker, pentru a-i diminua tremuratul continuu. Barbatul sufera de Parkinson, iar aceasta operatie il va ajuta sa duca o viata cat de cat normala.

Nu a avut emotii nici inainte de interventie. Ba chiar era extrem de entuziasmat. Nu a mai cantat la chitara din 2006, cand a fost diagnosticat cu boala grava care i-a afectat, in principal, mainile. Asa ca abia a asteptat sa-si reia aceasta abilitate.

Operatia a fost un succes si pentru ca a fost transmisa in direct pe Twitter, a devenit o premiera mondiala. Medicii de la UCLA, din Los Angeles, au decis sa transmita in direct pe internet operatia pentru a sarbatori faptul ca au ajuns la interventia cu numarul 500. Dar si pentru a arata viitorilor pacienti ca nu are de ce sa le fie frica. Barbatul care a acceptat sa fie filmat e un actor american, de 39 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » SPECIAL! Operatie pe creier, transmisa LIVE, cu pacient constient