Antena Meniu Search
x

Opt copii și un adult au murit, iar alte 78 de persoane au ajuns la spital după ce au mâncat carne de țestoasă, în Zanzibar

Opt copii și un adult au murit în Zanzibar după ce au mâncat carne de broască țestoasă. De asemenea, aproape 80 de persoane au ajuns la spital. Carnea de țestoasă este considerată o delicatesă în Zanzibar deși poate produce toxiinfecții alimentare.

de Redactia Observator

la 10.03.2024, 17:37

Carnea de ţestoasă e considerată delicatesă în Zanzibar - Shutterstock

Opt copii și un adult au murit după ce au mâncat carne de țestoasă de mare pe insula Pemba din arhipelagul Zanzibar, potrivit The Guardian. Alte 78 de persoane au fost transportate la spital, au declarat sâmbătă autoritățile locale.

Carnea a fost consumată marți, iar testele de laborator au arătat că toate victimele au consumat-o, relatează Mediafax. Ulterior, persoanele au avut probleme medicale. Ultima persoană a murit vineri, au precizat autoritățile.

Carnea de broască țestoasă este considerată o delicatesă în Zanzibar, deși poate produce o toxiintoxicatie alimentară letală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Opt copii și un adult au murit, iar alte 78 de persoane au ajuns la spital după ce au mâncat carne de țestoasă, în Zanzibar