Antena Meniu Search
x

Curs valutar

SECRETELE FACEBOOK! Unde găsim butonul de DISLIKE şi ce înseamnă cel de-al doilea Timeline

Foarte mulţi utilizatori Facebook s-au plâns, de-a lungul anilor, că reprezentanţii celei mai utilizate reţele de socializare nu introduc butonul de dislike.

de Redactia Observator

la 07.03.2017 , 15:54

Foarte mulţi utilizatori Facebook s-au plâns, de-a lungul anilor, că reprezentanţii celei mai utilizate reţele de socializare nu introduc butonul de dislike.

Ceea ce mulţi nu au văzut e că, în urma ultimelor actualizări ale opţiunii de Messnger pe Facebook, printre emoticoanele puse la dispoziţie, există şi unul prin care ne putem exprima nemulţumirea, opusul butonului de like.

Articolul continuă după reclamă

Un alt secret al Facebook-ului, necunoscut celor mulţi este cel de-al doilea Timeline.

Petrecem bună parte din zi pe Facebook, ne-a intrat în reflex deja de mult timp să accesăm reţeaua de socializare chiar dacă nu ne interesează ceva anume şi credem că ştim totul despre spaţiul în care creem o adevărată viaţă virtuală.

Foarte puţini utilizatori Fcaebook ştiu că există şi un al doilea Timeline, în afara celui pe care publicăm fotografii sau video, distribuim melodiile pereferate sau purtăm discuţii cu prietenii.

Cel de-al doilea Timeline pus la dispoziţie utilizatorilor este o pagină unde aceştia pot găsi informaţii, fotografii sau materiale video, chiar dacă nu se află în aria de interese stabilite.

Materialele de pe această pagină apar în funcţie de interesele prietenilor de pe Facebook sau sunt sugestii, materiale legate de informaţiile pe care le urmărim deja.

Opţiunea nu este încă disponibilă pentru toţi utilizatorii Facebook, urmând ca reprezentanţii reţelei să stabilească momentul în care va fi accesibil.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » SECRETELE FACEBOOK! Unde găsim butonul de DISLIKE şi ce înseamnă cel de-al doilea Timeline