Antena Meniu Search
x

Video Oraşe mai puţin populare care merită vizitate. Oraşul din Spania, construit la peste 700 de metri, pe marginea unui defileu

Roma, Paris, Londra, Lisabona şi... neapărat Viena. Cam aşa ar arăta lista scurtă a destinaţiilor de vacanţă pentru cei mai mulţi dintre români. Jurnaliştii de la Euronews au făcut un clasament al destinaţiilor subestimate care merită vizitate.

de Greta Gavrilă

la 13.07.2021, 14:00

Vezi și

Locul fruntaş în clasament este ocupat de oraşul spaniol Ronda, din regiunea Andaluzia. Este construit la o altitudine de peste 700 de metri, în zona unui defileu adânc. Atracţia principală este podul Puento Nuevo, locul care oferă o vedere panoramică asupra oraşului. Cele mai vizitate oraşe din Belgia rămân Bruxelles, Bruge şi Anvers, dar vizitatorii ajung destul de des şi în Gent. În trecut, Gent avea cel mai important port din Europa. Pe locul este oraşul Utrecht, aflat la doar 35 de kilometri de Amsterdam. Spre deosebire de capitală, turiştii pot simţi viaţa autentică din Olanda.

Utrecht este urmat în clasament de o destinaţie îndepărtată de Europa, şi anume oraşul Perth din Australia. Preţurile de aici sunt mai accesibile pentru turişti decât în destinaţii precum Sydney sau Melbourne. Poziţia cinci este ocupată de Seoul, capitala Coreei de Sud.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Oraşe mai puţin populare care merită vizitate. Oraşul din Spania, construit la peste 700 de metri, pe marginea unui defileu