Antena Meniu Search
x

Oroarea comisă de un român în Belgia. A filmat şi şi-a făcut selfie cu o tânără care trăgea să moară de pe urma loviturilor lui

Noi dezvăluiri în cazul crimei comise tinerei ucise de românul Alexandru Caliniuc provoacă indignare în Belgia.

Noi dezvăluiri în cazul crimei comise tinerei ucise de românul Alexandru Caliniuc provoacă indignare în Belgia. Potrivit presei locale, tânărul a filmat-o pe fata în agonie, care trăgea să moară de pe urma loviturilor aplicate de el.

Cazul crimei comise de suceveanul Alexandru Caliniuc revine în atenţia belgienilor, după ce tânărul a fost extrădat din România. A fost audiat de procurorii belgieni, iar dezvăluirile apărute în presă sunt şocante.

Românul a violat-o pe Sofie Muylle, o belgiancă de 27 de ani, pe o plajă. După ce a abuzat-o şi a lovit-o cu sălbăticie, tânărul a început să o filmeze cu telefonul mobil, spune ziarul belgian Het Nieuwsblad, care citează surse din anchetă. Criminalul în vârstă de 23 de ani putea fi auzit pe înregistrarea video cum descria rănile pe care le-a provocat fetei, mai spune ziarul.

Pe acelaşi subiect

Ba mai mult, el şi-ar fi făcut şi câteva selfie-uri cu tânăra care zăcea pe jos, după agresiunea barbară. Fotografiile şi videourile filmate de Caliniuc ar fi fost găsite de anchetatori în calculatorul său din România, când a fost arestat, dar şi în telefon.

La audieri, procurorii i-au arătat şi imaginile surprinse pe camerele de supraveghere în seara crimei, în care suceveanul apare în compania victimei. Românul neagă că ar fi ucis-o pe tânără, recunoscând doar că a abuzat-o. Caliniuc a cerut să fie supus testului poligraf care, însă, ar fi ieşit prost pentru el, susţine presa belgiană.

Totuşi, în ciuda probelor aduse de procurorii belgieni, românul continuă să susţină că nu el e ucigaşul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Oroarea comisă de un român în Belgia. A filmat şi şi-a făcut selfie cu o tânără care trăgea să moară de pe urma loviturilor lui