Antena Meniu Search
x

Video Oscar 2022: Cea de-a 94-a ediţie a intrat în linie dreaptă. Nominalizaţii, răsfăţaţi cu surprize şi cadouri

Oscar 2022. Organizatorii numără orele până la cea de-a 94-a ediţie a premiilor Oscar de mâine. Teatrul Dolby din Los Angeles a fost pregătit cu atenţie, iar covorul roşu, deja întins pentru vedetele de la Hollywood. Surprizele se anunţă spectaculoase atât pe scenă, cât şi în spatele cortinei. Se anunţă o ediţie fastuoasă şi cu... gust.

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 27.03.2022, 13:55

Vezi și

De la decoruri până la mâncare, toate detaliile sunt pregătite până la stadiul de perfecţiune, pentru o seară impecabilă. 

Wolfgang Puck, bucătar şef Oscaruri: Totul este preparat în ultimul moment, nimic nu este gătit înainte, deci o să fie totul delicios.

Somonul afumat, plăcinta cu homar, crabul şi caviarul cu orez crocant şi nucă de cocos sunt vedetele meniului. La desert, cei 200 de bucătari au pregătit pana cotta cu grapefruit şi nelipsitele statuete Oscar din ciocolată.

Oscar 2022. Nominalizaţii, răsfăţaţi cu surprize şi cadouri

Pe acelaşi subiect

Nominalizaţii vor fi răsfăţaţi cu surprize şi cadouri. Vedetele pot primi un teren din Scoţia şi obţin astfel titlul de Lord sau Lady of Glencoe, dar şi seturi de lux pentru îngrijirea pielii sau abonamente la sală. Toate cu o valoare totală de peste 140 de mii de dolari. 

Benedict Cumberbatch, Jamie Dornan, Zendaya, Timothée Chalamet şi Will Smith sunt doar câteva nume care se pregătesc să păşească pe scenă pentru marile premii ale serii. "The Power of The Dog" are cele mai multe şanse de câştig, westernul fiind favorit la 12 categorii. 

Pe scenă, Regina Hall, Amy Schumer şi Wanda Skypes au promis că vor face spectacol total. Este pentru prima dată în istoria Premiilor Academiei când trei femei vor fi, împreună, gazde şi pentru prima dată, după 35 de ani, când vor fi trei prezentatori.

Wanda Sykes: Mă aştept să se întâmple ceva nebunesc la gală. Şi... ceva care să mă ţină în priză.

Printre cei care vor înmâna statuetele de la gală se numără figuri celebre, precum Serena şi Venus Williams, Jason Momoa şi Jake Gyllenhaal. Surpriza a venit, însă, pe ultima sută de metri. Actriţa cu rol principal din muzicalul West Side Story, Rachel Zegler, va avea aceeaşi misiune. 

Muzica de la ceremonie va fi şi ea specială. "No Time To Die", melodia de pe coloana sonoră a francizei cu James Bond, va fi interpretată de Billie Eilish, în timp ce Beyonce va cânta melodia "Be Alive" din filmul "King Richard", de pe terenurile de tenis din Compton, unde surorile Williams s-au antrenat ani la rând alături de tatăl lor. 

Războiul din Ucraina nu va fi uitat. Organizatorii Oscarurilor dezbat dacă preşedintele Ucrainei va apărea pentru un scurt moment în timpul galei, printr-o video-conferinţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Oscar 2022: Cea de-a 94-a ediţie a intrat în linie dreaptă. Nominalizaţii, răsfăţaţi cu surprize şi cadouri