Antena Meniu Search
x

Premiie Emmy s-au desfăşurat în condiţii stricte

Pandemia a schimbat şi marile gale cinematografice. Cineaştii au rămas acasă şi şi-au primit premiile prin apel video. Marea surpriză a ceremoniei a fost Schitt's Creek, primul serial de comedie care a primit şapte trofee în acelaşi an.

de Redactia Observator

la 21.09.2020, 22:18

Vezi și
  • Preţ de câteva secunde, telespectatorii au avut iluzia că invitaţii se află în public.
  • De fapt, erau imagini din galele trecute, difuzate în timpul monologului moderatorului.

În faţa unei săli goale, Jimmy Kimmel a găzduit ceremonia premiilor Emmy, de la Staples Center. Pe scenă, a urcat şi Jennifer Aniston. Actriţa l-a ajutat pe Jimmy Kimmel să anunţe marii câştigători.

Marele învingător al serii a fost serialul "Schitt's Creek" care a obţinut nu mai puţin de şapte trofee, la categoriile pentru comedii. Un record istoric.

Categoria serialelor de dramă a fost dominată, conform aşteptărilor, de "Succession", cu patru trofee, inclusiv cu cel pentru cea mai bună serie. Iar răsplătită cu şapte premii a fost şi miniseria Watchmen.

O surpriză a serii a fost şi Zendaya. La 24 de ani, a devenit cea mai tânără câştigătoare a premiului pentru cea mai bună actriţă, în urma prestaţiei din Euphoria. Este totodată a doua femeie de culoare din istoria Emmy care obţine acest trofeu.

Pentru a lua parte la ceremonie, peste 130 de nominalizaţi au primit microfoane şi echipamente de filmare, direct la ei acasă.

Astfel că defilarea de pe covorul roşu s-a mutat.pe canapea, unde vedetele s-au întrecut în ţinute. Cele trei actriţe principale din Friends le-au făcut o surpriză fanilor şi au participat împreună la ceremonie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Premiie Emmy s-au desfăşurat în condiţii stricte