Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Pamela Anderson, despre vizita la Kremlin. Putin s-a declarat încântat după ce actriţa i-a spus să nu mai importe carne de focă

Aflată în turneu de promovare a cărţii autobiografice, Pamela Anderson a povestit întâlnirea pe care a avut-o cu Vladimir Putin şi spune că liderul de la Kremlin a părut entuziasmat de întâlnirea cu ea. Pamela Anderson a vorbit şi de momente traumatizante din viaţa ei - cum ar fi acela că bona ei a agresat-o sexual în copilărie. 

De Redactia Observator la 27.01.2023, 22:47
Vezi și

Întâlnirea dintre Pamela Anderson şi Vladimir Putin a avut loc în timp ce actriţa era în vizită în Rusia în calitate de activist pentru drepturile animalelor. Deşi au petrecut foarte puţin timp în aceeaşi încăpere, liderul de la Kremlin s-a declarat apoi încântat de discursul actriţei. 

Pamela Anderson, actriţă: I-am scris şi i-am cerut să înceteze importarea produselor din carne de focă, pentru că aceasta era în 95% din piaţă.

Pamela Anderson susține că a fost abuzată sexual în copilărie

Despre această întâlnire, starul din Baywatch a scris şi în cartea autobiografică, "Cu dragoste, Pamela", unde a povestit mai multe momente din copilăria sa. Un capitol este despre dădaca ei, care ar fi supus-o unor jocuri sexuale şi pe care recunoaşte că s-a gândit să o ucidă. 

Pamela Anderson, actriţă: Un prădător de sex feminin. A fost greu de înțeles. M-a făcut să am din ce în ce mai puțină încredere în oameni.

Volumul autobiografic  "Cu dragoste, Pamela" va fi lansat pe 31 ianuarie, împreună cu documentarul Netflix, "Pamela, o poveste de dragoste".

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Pamela Anderson, despre vizita la Kremlin. Putin s-a declarat încântat după ce actriţa i-a spus să nu mai importe carne de focă