Antena Meniu Search
x

Video Papa Francisc, despre vaccinul anti-Covid: Chiar şi în Colegiul Cardinalilor există negaţionişti şi unul dintre aceştia este în spital cu COVID

În drum spre Vatican, la întoarcerea din turneul în Slovacia şi Ungaria, Suveranul Pontif a glumit cu jurnaliştii de la bordul avionului, dar a dat si mesaje clare privind căsătoriile gay, avortul si vaccinul împotriva Covid.

Ana Constantin
de Ana Constantin

la 16.09.2021, 20:48

Vezi și

Papa Francisc: Relaţia omenirii cu vaccinurile este una de prietenie. Chiar şi în Colegiul Cardinalilor există negaţionişti şi unul dintre aceştia, sărăcuţul, este în spital cu COVID. O ironie a vieţii.

Papa Francisc, a doua călătorie apostolică din pandemie

De curând operat la colon, Papa i-a asigurat pe credincioşi că se simte bine. "În special, în acestă perioadă tulbure, numai fiind alături de cei mai slabi dintre noi vom putea supravieţui acestei pandemii", spune Papa Francisc.

În drumul său spre Slovacia, Papa Francisc a făcut o scurtă escală şi la Budapesta. 100.000 de mii de oameni, mulţi veniţi şi de la mii de kilometri distanţă au participat la liturghia susţinută de Suveranul Pontif şi în care tema principală a fost iubirea. Deloc întâmplător aleasă în această ţară, considerată inima naţionalismului şi a populismului european.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Papa Francisc, despre vaccinul anti-Covid: Chiar şi în Colegiul Cardinalilor există negaţionişti şi unul dintre aceştia este în spital cu COVID