Antena Meniu Search
x

Paradă cu trăsuri de Halloween, în Londra (Video)

A fost spectacol pe străzile din Londra! Îmbrăcate în costume spectaculoase, mai multe tinere au defilat în trăsuri trase de cai. Cea care a tras însă toate privirile a fost prezentatoarea britanică Maya Jama care a purtat un costum spectaculos argintiu.

de Redactia Observator

la 31.10.2019, 17:15

Vezi și

A fost spectacol pe străzile din Londra! Îmbrăcate în costume spectaculoase, mai multe tinere au defilat în trăsuri trase de cai. Cea care a tras însă toate privirile a fost prezentatoarea britanică Maya Jama care a purtat un costum spectaculos argintiu. Tânăra jurnalistă a declarat că sursa ei de inspiraţie este modelul Heidi Klum.

Cu doar o zi înainte de Halloween, Londra s-a transformat într-un tărm desprins parcă din basme. Zece trăsuri au defilat prin centrul capitalei britanice. Punctul de pornire a fost strada Pall Mall.

Iar de acolo, fiecare trăsură în parte a străbătut mai bine de un kilometru până în piaţa Berkley. Evenimentul a fost organizat de un cunoscut brand american. Rolul de gazdă i-a revenit în schimb prezentatoarei britanice Maya Jama.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Îmbrăcată într-un costum de schelet elegant, jurnalista din Regat a declarat că după paradă va organiza o petrecere de Halloween, în cadrul căreia va purta un costum de sirenă.

Până atunci însă va avea o misiune mai importantă. Să doneze capa argintie pe care a purtat-o la paradă prin centrul Londrei unui fan înfocat.

Costumul jurnalistei britanice nu este însă singurul care a atras atenţia publicului. La paradă s-a făcut remarcată şi o artistă costumată în Statuia Libertăţii. Nu au lipsit de altfel nici prinţesele din basme. Nici nu e de mirare având în vedere că paradă a fost una cu trăsuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Paradă cu trăsuri de Halloween, în Londra (Video)