Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Parlamentul European a făcut primul pas pentru eliminarea dublului standard

Potrivit unui proiect votat astăzi, un centru specializat ar urma să verifice toate produsele care până acum erau exportate la o calitate diferită, în funcţie de bogăţia statelor europene. Iar România este una dintre ţările care au primit marfă de mâna a doua.

de Redactia Observator

la 13.09.2018 , 21:35

Parlamentul European a făcut primul pas pentru eliminarea dublului standard. Potrivit unui proiect votat astăzi, un centru specializat ar urma să verifice toate produsele care până acum erau exportate la o calitate diferită, în funcţie de bogăţia statelor europene. Iar România este una dintre ţările care au primit marfă de mâna a doua.

Romania si tari din europa de sud est cele mai afectate. Vin alimente si produse nealimentare de la producatori europeni doar ca au diferite concentratii. Adica, putem cumpara o conserva dar s-a descoperit ca in romania contine mai putina carne ca acelasi produs vandut intr o tara din vest.

Evident, asta pune amprenta asupra sanatatii oamenilor.

Vezi și

A existat un studiu special care a scos la iveala diferente intre alimentele comercializate. Cand se vand produse ar trebui sa li se ofere consumatorilor informatii corecte. Produsele unei marci sunt adaptate momentan gusturilor locale.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » Parlamentul European a făcut primul pas pentru eliminarea dublului standard