Antena Meniu Search
x

Pățania unui bărbat care a cumpărat o casă din Scoția cu 267.000 de euro. Ce a aflat mai târziu

A crezut că a făcut afacerea vieții sale însă a fost dus de nas, fără să-și dea seama. Un medic a a cumpărat o casă cu 267.000 de euro, însă a descoperit cu uimire că deținea de fapt doar jumătate din ea.

de Redactia Observator

la 29.07.2023, 16:24

Pățania unui bărbat care a cumpărat o casă din Scoția cu 267.000 de euro
Pățania unui bărbat care a cumpărat o casă din Scoția cu 267.000 de euro - Google Maps

Dr Babar Akbar susține că a fost păcălit după ce a cumărat o casă din Scoția cu 267.000 de euro. Bărbatul a crezut că este o afacere convenabilă, asta până când a alfat cu uimire că deține doar jumătate din proprietate. Bărbatul care i-a vândut casa acestuia, pe nume Donald Booth, nu i-a spus lui Babar că locuința este deținută în comun cu fosta sa soție. Astfel, în mod legal, după divorț, jumătate din locuință i-a fost împărțită femeii, potrivit The Sun.

Jumătate din casă era deținută de fosta soție a vânzătorului

Acest lucru însemna că Donald avea dreptul legal să-și vândă doar partea de 50% din casă. După această pățanie, medicul a dus cazul în instanță pentru fraudă, susținând că i s-au arătat documente false care sugerau că Donald era singurul proprietar

În esență, îți poți cheltui economiile și câștigurile pe toată viața după ce ai muncit non-stop pentru a cumpăra o casă pentru tine și familia ta. Aranjezi totul, asigurari, frime de transport, să te asiguri că totul este în ordine și apoi, bum, un an mai târziu apare cineva și îți spune că semnătura a fost falsificată și de fapt încă dețin casa”, a declarat victima în instanță.

Pe acelaşi subiect

Donald Booth a fost condamnat la patru ani de închisoare  și a fost obligat să-i plătească fostei sale soții o despăgubire de peste 60.000 de euro. El a fost condamnat pentru formarea și urmărirea unei scheme frauduloase, reținerea veniturilor din vânzare și obținerea de 123.597 lire sterline prin fraudă.

Vorbind după proces, Babar a spus că „dreptatea” a fost făcută, dar a cerut o pedeapsă mai aspră.

El a adăugat că „credința sa în societate” a fost „zdrobită”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Pățania unui bărbat care a cumpărat o casă din Scoția cu 267.000 de euro. Ce a aflat mai târziu