Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Nimic nu se aruncă, totul se consumă! În Copenhaga, se servește mâncare aproape expirată

Patronii unui restaurant din Copenhaga au găsit o soluţie pentru a salva alimentele pe care supermaket-urile vor să le arunce.

de Redactia Observator

la 30.12.2013 , 17:10

Mai precis, le gătesc şi le servesc clienţilor.

Salata puţin trecută, carnea aproape de data de expirare sau fructele uşor bătute sunt ingrediente folosite fără probleme în bucătăria restaurantului.

Din ele, bucătarii scot meniuri delicioase şi, asigură ei, absolut sănătoase.

Vezi și

În plus, astfel îi şi învaţă oameni să nu mai arunce mâncare la gunoi.

O parte din profit ajunge la asociaţii pentru persoane defavorizate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Ştiri externe » Nimic nu se aruncă, totul se consumă! În Copenhaga, se servește mâncare aproape expirată