Antena Meniu Search
x

Nimic nu se aruncă, totul se consumă! În Copenhaga, se servește mâncare aproape expirată

Patronii unui restaurant din Copenhaga au găsit o soluţie pentru a salva alimentele pe care supermaket-urile vor să le arunce.

Vezi și

Mai precis, le gătesc şi le servesc clienţilor.

Salata puţin trecută, carnea aproape de data de expirare sau fructele uşor bătute sunt ingrediente folosite fără probleme în bucătăria restaurantului.

Din ele, bucătarii scot meniuri delicioase şi, asigură ei, absolut sănătoase.

În plus, astfel îi şi învaţă oameni să nu mai arunce mâncare la gunoi.

O parte din profit ajunge la asociaţii pentru persoane defavorizate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Nimic nu se aruncă, totul se consumă! În Copenhaga, se servește mâncare aproape expirată