Antena Meniu Search
x

Patru copii au murit într-un groaznic incendiu provocat de neglijenţa 'criminală' a părinţilor

Patru copii, cu vârste cuprinse între trei şi opt ani, şi-au pierdut viaţa într-un groaznic incendiu provocat de neglijenţa 'criminală' a părinţilor.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 30.06.2020, 11:06

Patru copii, cu vârste cuprinse între trei şi opt ani, şi-au pierdut viaţa într-un groaznic incendiu provocat de neglijenţa 'criminală' a părinţilor.

Cei doi soţi, în vârstă de 24, respectiv 28 de ani, şi-au lăsat copiii în casa cuprinsă de flăcări şi au fugit, salvându-şi propriile vieţi, însă au fost arestaţi de Poliţie.

Totul s-a întâmplat în oraşul Stafford din Marea Britanie, acolo unde cei doi părinţi locuiau împreună cu copiii lor, într-o casă.

În noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 02.30, pompierii au fost solicitaţi să intervină la casa acestora, după ce o explozie uriaşă a fost semnalată de vecini.

Pe acelaşi subiect

La faţa locului, pompierii au găsit casa în flăcări, iar pe cei doi părinţi, prăbuşiţi în grădină.

Copii morţi într-un teribil incendiu izbucnit într-un oraş din Marea Britanie

Potrivit Daily Mail, cei doi au reuşit să se salveze, sărind de la primul etaj al casei, mama având în braţe un copil în vârstă de doi ani.

Din nefericire, Olly (3 ani), Keegan (6 ani), Tilly (4 ani) şi  Riley (8 ani) au fost găsiţi morţi în casa distrusă de explozie şi de incendiul care a urmat.

Natalie Unitt (24 de ani) şi iubitul ei, Chris Moulton (28 de ani) au fost arestaţi de Poliţie, ieri, după ce o anchetă asupra morţii celor patru copii a scos la iveală o neglijenţă 'criminală' a celor doi părinţi.

Potrivit unor surse, cei doi au fost puşi sub acuzare, după ce ar fi instalat greşit un boiler din casă, iar explozia s-ar fi produs în urma unei acumulări uriaşe de gaz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Patru copii au murit într-un groaznic incendiu provocat de neglijenţa 'criminală' a părinţilor