Antena Meniu Search
x

Patru pacienţi, găsiţi morţi la clinica din Potsdam. Un angajat este suspectat că i-a ucis

Un angajat al clinicii pentru persoane cu dizabilităţi din Potsdam este suspecat că a ucis patru pacienţi, iar pe altul l-a rănit grav.

de Redactia Observator

la 29.04.2021, 16:47

  • Victimele sunt doi bărbaţi şi două femei.

Potrivit thelocal.de, care citează Bild, victimele au fost înjunghiate cu un cuţit, miercuri seară. Poliţia a precizat că au avut parte de o moarte "violentă", insa nu a oferit detalii despre circumstanţele atacului.

O femeie în vârstă de 51 de ani, angajată a clinicii, a fost arestată si este suspecta principală în acest caz. Nu se cunoaşte până în acest moment ce motive a avut atacatoarea.

"Este o veste teribilă, sunt în stare de şoc. Gândurile mele se îndreaptă acum spre familiile victimelor", a precizat un oficial al guvernului german.

O rană care nu se va închide niciodată

Clinica din Potsdam îngrijeşte persoane cu dizabilităţi şi are 65 de pacienţi şi 80 de angajaţi.

"Suntem uluiţi. Chiar şi după ce justiţia va face dreptate, vom continua să trăim cu rănile lăsate de acest atac", a declarat directorul clinicii. 

În ultimii ani, în Germania au fost descoperite mai multe cazuri de pacienţi omorâţi de cei care trebuiau să îi îngrijească. Cel mai cunoscut este al asistentului Niels Hogel, condamnat în 2019 pentru că a ucis 85 de pacienţi de care trebuia să aibă grijă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Patru pacienţi, găsiţi morţi la clinica din Potsdam. Un angajat este suspectat că i-a ucis