Antena Meniu Search
x

Observator Special: Cum se face un film cu tableta, sub fusta unui manechin

Ce poti sa faci cu o tableta? In principiu, orice. Important este sa fie legal si sa nu filmezi pe sub fustele doamnelor. Asa a ajuns un american sa fie cautat in toata California, pentru ca a folosit creatia lui Steve Jobs pentru a-si satisface fanteziile.

Vezi și

In timp ce se prefacea ca ii mangaie catelul, americanul pervers filma zonele intime ale femeii, meticulos precum Spielberg. Si-a ales victima cu grija: una dintre cele mai frumoase manechine din Los Angeles.

Acest barbat a vrut sa se convinga de faptul ca in spatele fotografiilor si rochitei modelului nu exista Photoshop. Asta sau, mult mai probabil, este un pervers cu grave tulburari sexuale. Imbracat precum un corporatist plictisit, cu legitimatia la gat, barbatul intra dupa super modelul american intr-un petshop.

Se apleaca in spatele tinerei si se preface ca ii mangaie catelul. Imediat isi scoate tableta si o pozitioneaza sub fusta victimei. Si filmeaza si mai mangaie catelul.si continua sa filmeze, pana cand femeia il surprinde cu nasul si cu tableta sub fusta ei. Barbatul a privit-o intrebator, cumva socat ca ar fi banuit de o asemnea perversiune Si a plecat.

Mai tarziu, modelul a cerut angajatelor imaginile de pe camera de supraveghere si.surpriza: micul Spielberg a facut chiar un film sub fusta ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Observator Special: Cum se face un film cu tableta, sub fusta unui manechin